Mourinho otkrio najdraži trofej i za koji klub zapravo navija!

Portugalac Jose Mourinho, trener Real Madrida, u subotu je proslavio 50. rođendan. Talijansku televiziju Rai počastio je s intervjuom u kojem je progovorio o raznim temama.

28.1.2013.
8:44
VOYO logo

Liga prvaka: Mislim da ću je opet osvojiti u nekom trenutku. Ne znam hoće li to biti u Real Madridu i hoću li to napraviti ove sezone, jer je natjecanje vrlo tijesno ove sezone. Ali, uzet ću i treći naslov u Ligi prvaka. Definitivno ne mogu reći da ću to napraviti ove sezone, ali u sljedećih 15 ili 20 godina hoću. Pedeset godina: Vrijeme je prošlo vrlo brzo. Ali, imam li 49 ili 51 godinu, zapravo je svejedno. Nije velika razlika. To je lijepa brojka i trenutak u kojem pogledate unazad i analizirate sve što vam se dogodilo u životu. Imam osjećaj da mi je ostalo još 20 godina u nogometu. Puno je stvari koje još mogu učiniti. Povratak u Inter? To bi mogla biti jedna od njih, zašto ne? Teški igrači: Vjerojatno sada očekujete od mene da govorim o Mariju Balotelliju, Ibrahimoviću, Materazziju ili nekom drugom takozvanom emotivnom igraču. Ali, najteži su oni koje ne morate nužno vidjeti, naprosto znate. Balotelli zna biti zabavan. Jednom je stigao u restoran u Milanovom dresu. Možda je to njegov klub, a možda je to ipak Inter. U tom slučaju mu potpis za Milan i ne bi bio najbolji potez.

http://www.youtube.com/embed/rPQskX1IWQo Zanimanje Milana: Ja sam konstantno okružen s glasinama. Kada bih stalno odgovarao na njih, ne bih imao vremena ništa drugo raditi. To je samo glasina. Ljudi znaju da sam ja navijač Intera. Od Milana nisam dobio nikakvu ponudu. Osvajanje Lige prvaka s Interom: To je možda najugodniji trofej koji sam osvojio, uz pobjedu nad Barcelonom, ali naslov državnog prvaka s Real Madridom je također važan, kao i Liga prvaka s Portom, engleski naslov s Chelseajem. Ali, osvajanje naslova s Interom, za Interovu obitelj, navijače, predsjednika, za Zanettija i Cordobu, to je bio san koji je teško objasniti. Drago mi je da sam dao svoj mali doprinos da ih sve usrećim. Biti Portugalac u Real Madridu: To je vrlo teško. Guardiola u Bayernu: Nemam posebnih komentara, to je njegov izbor. Je li namjerno odabrao ligu u kojoj nema mene? Ne znam. No, siguran sam da ja neću raditi u Njemačkoj. Susreti s Manchester Unitedom u Ligi prvaka: To je izazov, utakmice koje će svijet gledati. Treći put igram protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka. S Portom sam ih dobio, s Interom izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo