Kaos u Realu! Je li i Modrić kriv?

Trener Real Madrida Jose Mourinho bio je jako ljut i razočaran nastupom svojih nogometaša u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja u gostima kod Celte...

13.12.2012.
9:34
VOYO logo

Real je poražen s 2:1, a jedini pogodak za Kraljevski klub postigao je Cristiano Ronaldo u samoj završnici susreta, čime je podario svojoj momčadi veliku nadu uoči uzvrata. Mourinho je bio prilično ogorčen predstavom svojih igrača, ali vjeruje da je Real i dalje veliki favorit u uzvratu u Madridu.

"Očito je da su me neki nogometaši razočarali. Ali, ne želim govoriti o imenima. Nema drugog objašnjenja osim da pojedini igrači nisu ni htjeli igrati ovu utakmicu", brutalno je iskren bio Portugalac na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moratu sam ostavio kod kuće i to je bila moja odluka, ali svejedno je bio korisniji od nekih igrača koji se nisu ni potrudili igrati. Vi novinari ćete najbolje znati ocjeniti nastupe mojih igrača i moje taktičke poteze. Znate, nisu uvijek za sve krivi treneri" zaključio je Mourinho, kojem se na samom početku susreta ozlijedio Karim Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je riječ o stopalu, ali nisam siguran".

Portugalcu se svidio način na koji je Celta igrala protiv njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Celta je zavrijedila pobjedu. Možda nisu trebali zabiti dva gola, ali nismo ni mi trebali jedan. Najpošteniji rezultat bio bi 1:0. Drugi su gol postigli, a da nisu znali ni kako. Danas je Celta bila bolja, ali Real je favorit i dalje. Uostalom, drago mi je da smo izgubili danas, a ne u ligi", zaključio je Mourinho.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta utakmice, koja je igrana po hladnom i kišnom vremenu, tijekom kojih je diktirao tempo igre i proigravao Ronalda i Josea Callejona. Za svoj ga je učinak Goal.com nagradio ocjenom tri (maksimalna pet).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo