Mourinhova izjava ostavila u čudu cijelu Španjolsku

'Nije mi se svidio Barcelonin prvi gol jer je to bila ozbiljna pogreška linijskog suca, ali nema veze. Ne želim kritizirati važne odluke iz utakmice.

24.8.2012.
9:19
VOYO logo

Tito Vilanova osjetio je okus uspjeha protiv Real Madrida. Prva utakmica Španjolskog superkupa pripala je Kataloncima 3:2, ali Vilanova ne krije da će se sve ipak odlučivati u uzvratu.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Imali smo kontrolu veći dio, a protiv Reala ne možete očekivati da protivnici neće imati svoje prilike", rekao je trener Barçe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, ovaj rezultat nije odlučujuć, za bilo koju momčad. Dvoboj je i dalje u potpunosti otvoren, pogotovo protiv momčadi kao što je Real. Imaju talentirane igrače i mogu zabiti iz malo prilika."

Nije Vilanova želio okriviti Victora Valdesa za drugi Barçin primljeni gol na susretu, onaj iz 85. minute za konačan rezultat kada je Barçin vratar katastrofalno primio povratnu loptu od Adriana, te ju izgubio od Angela di Marije koji je potom zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dao nam je tako mnogo u prošlosti i treba nastaviti. Bili smo blizu vodstva 4:1, završilo je 3:2, ali to je nogomet, događa se. Držimo se onoga kako smo igrali i idemo na Bernabeu", zaključio je Barcelonin trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realov trener Jose Mourinho na pressici na Camp Nou je komentirao:

"Nisam uživao u prvom poluvremenu. Ponekad igrate kako ne želite. Protivnik ima sposobnost promijeniti vaš plan igre i Barcelona je to učinila u prvom poluvremenu. Pritiskali su nas dobro i nisu nam dali da igramo. Mi smo se branili dobro i držali defenzivne pozicije, ali Barcelona je bila bolja. Možda se čini kao da smo imali defenzivni plan igre, ali nije bilo tako i pokazali smo to u drugom dijelu kada smo igrali potpuno drugačije", rekao je Mourinho, koji nije propustio komentirati ni Barcelonin prvi gol, onaj Pedrov iz 56. minute, koji je prema njegovom mišljenju, postignut iz očitog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi se svidio Barcelonin prvi gol jer je to bila ozbiljna pogreška linijskog suca, ali nema veze. Ne želim kritizirati važne odluke iz utakmice. Pokušavam ne biti kritičan tijekom sezone."

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo