Repovi nakon pobjede Reala: Turci vrište - skandalozno!

I dok igrači Reala slave veliku pobjedu 3:0 nad Galatasarayom, trener Jose Mourinho ih poziva na oprez.

4.4.2013.
9:08
VOYO logo

“Norveški sudac je u prvom poluvremenu odbio svirati očeglednu Khedirinu ruku u šesnaestercu. Skandalozni sudac nije stao na tome. U drugom poluvremenu Real je zabio gol nakon očiglednog faula nad Drogbom, a vrhunac je bio kada je Ramos zamalo otkinuo gležanj Buraku Yilmazu u kaznenom prostoru", stoji u tekstu na turskom portalu Haberturk. Španjolci, s druge strane uopće ne spominju Sveina Oddvara Moena.

"To je rezultat kakav smo priželjkivali", započeo je Alonso, koji je u 73. minuti iz slobodnog udarca asistirao Gonzalu Higuainu za konačnih 3:0. "Zabili smo tri gola, a nismo primili nijedan. Odlične su vijesti da su zabili i Benzema i Higuain. Ipak, u nogometu je sve moguće. Pred nama je još 90 minuta u Istanbulu. Tamo moramo nastaviti s ovakvim intenzitetom i natjecateljskim nabojem. Ove godine silno želimo osvojiti Ligu prvaka. Napredujemo, ali pred nama je još uvijek dug put", zaključio je Alonso. Presretan zbog pobjede, ali i vlastitog pogotka za 2:0 u 29. minuti, bio je i francuski napadač Karim Benzema. "Odigrali smo odličnu utakmicu. Naravno da sam uvijek sretan kada moja momčad pobijedi. Drago mi je i da sam ja zabio jedan gol. Nije ovo bilo lako i jednostavno, ali isplatio se trud i dobar rad na terenu." http://rutube.ru/video/embed/6264493

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je i svog sunarodnjaka, 19-godišnjeg stopera Raphaëla Varanea, koji je zadnjih tjedana ugrabio mjesto u prvom sastavu, iz kojeg je istisnuo Pepea. Protiv Galatasaraya je Varane odradio svih 90 minuta, iako je njegov nastup bio upitan zbog ozljede leđa, dok je Pepe ušao u igru u 86. minuti. "On je mlad, ali igra jako dobro. Jako mi je drago da smo suigrači. Sada nam ostaje da se koncentriramo na uzvratnu utakmicu i plasman u polufinale", zaključio je Benzema.

"Mislim da smo igrali jako ozbiljno i da smo pokazali veliko poštovanje prema Galatasarayju. Znali smo da imaju dobru momčad i fantastične napadače, pa smo odigrali dobro defenzivno. S mojeg smo se stajališta bolje branili nego napadali. Mogli smo zabiti i još golova jer smo propustili neke šanse, ali defenzivno smo se nosili jako dobro. Ako zabijemo u uzvratu, oni moraju zabiti pet komada za prolazak, ali u nogometu se toliko nevjerojatnih stvari događa da me ništa ne može iznenaditi. Povijest nogometa je puna čuda i zašto oni ne bi mogli sanjati. Ja znam da nije gotovo i pokušat ću svoje igrače uvjeriti u to", rekao je Realov trener Jose Mourinho, koji se nije propustio srdačno pozdraviti sa aktualnim igračima Galatasarayja, a svojim bivšim igračima iz Chelseaja, odnosno Intera, Didierom Drogbom i Wesleyjem Sneijderom. "Što se Drogbe i Sneijdera tiče, bio sam s njima na kraju. Oni su obitelj. Ne tijekom 90 minuta, ali su obitelj." S druge strane, trener Galatasaraya Fatih Terim priznao je razliku u klasi između dviju momčadi: "Usprkos svom napornom radu i treningu nismo očekivali da ćemo primiti onakve golove. U ovakvim utakmicama morate minimalizirati pogreške. Real je bio dominantna momčad i to prihvaćam. Utakmica u Istanbulu bit će teška. Voljeli bismo da se vraćamo kući s nedirnutom nadom, ali to nije tako. Moji su igrači dali sve od sebe. Igrali smo protiv velike momčadi koja cilja na osvajanje Lige prvaka i moramo im čestitati. Kvaliteta između dvije strane nije bila jednaka." "Dobili smo lekciju, bili smo dosta slabiji od Reala. Ali, nema veze, Galatasaray ima mladu momčad, u njoj je stvarno dosta mladih, novih igrača na sceni i oni sada moraju naučiti lekciju. Inače, mi možemo daleko bolje, ima u našoj momčadi još mnogo prostora za napredak. Vjerujem da takvo što možemo pokazati u uzvratu", rekao je nakon poraza Didier Drogba i potom pohvalio čuvara Varanea. "Bio je odličan. Vrlo je jak igrač, čvrst na nogama. Impresionirao me."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo