MOURINHO MOŽE SLAVITI: / Je li moguće da se zvijezda Uniteda izvukla bez kazne nakon ovoga?

Image
Foto: Screenshot

Protiv nogometaša Manchester Uniteda Romelua Lukakua neće biti otvoren disciplinski postupak nakon što je navodno udario suparničkog igrača u subotnjem dvoboju protiv Brightona.

27.11.2017.
15:04
Screenshot
VOYO logo

U 66. minuti, u gužvi koja je vladala prilikom izvođenja kornera, Lukaku je dvaput nogom zamahnuo prema braniču Brightona Gaetanu Bongu. Iako se na snimci čini da ga je pogodio, barem u drugom pokušaju, nezavisna sudačka komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) ga je oslobodila sumnje.

Bez jednoglasne odluke

Sudac Neil Swarbrick nije vidio incident i tako je naveo u izvještaju, što je otvorilo FA-u mogućnost da okupi nezavisnu komisiju koju čine trojica bivših sudaca. Da bi bio pokrenut postupak protiv igrača, sva trojica se moraju složiti da se radilo o prekršaju za isključenje. Međutim, u Lukakuovom slučaju nije bilo jednoglasne odluke pa je istraga obustavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je bio proglašen krivim, najbolji ovosezonski strijelac Manchester Uniteda bi propustio utakmice protiv Watforda, Arsenala i Manchester Cityja, tako da je ovakva odluka veliko olakšanje za trenera Crvenih vragovaJosea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je, inače, u dvoboju protiv Brightona slavio s 1-0, a pogodak je pao samo koju sekundu nakon incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo