MOURINHO KATASTROFALNO ZAKORAČIO U NOVU GODINU: / Ostao bez najboljeg igrača i prosuo važne bodove

Image
Foto: AFP

Tottenham i Wolverhampton su porazima na gostovanjima u Southamptonu i Watfordu

1.1.2020.
18:16
AFP
VOYO logo

Nogometaši Leicestera u srijedu su pobjednički su zakoračili u novu kalendarsku godinu svladavši kao gosti Newcastle sa 3-0 (2-0) u dvoboju 21. kola engleskog nogometnog prvenstva, čime su se privremeno učvrstili na drugoj poziciji.

Španjolski napadač Ayoze Perez postigao je prvi pogodak za "lisice" u 36. minuti, kad je iskoristio pogrešno dodavanje Francuza Lejeunea, a potom je u 39. minuti, ponovno nakon pogreške francuskog braniča asistirao Maddisonu za vodstvo 2-0. Konačnih 3-0 postavio je Hamza Choudhury u 87. minuti, kad je preciznim udarcem sa 20-ak metara pogodio gornji lijevi kut domaćih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Harry Kane of Tottenham Hotspur during the Champions League Final match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Tottenham Hotspur Stadium, London Tottenham Hotspur v Liverpool, Champions League Final - 01 Jun 2019, Image: 441366693, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Poraz Tottenhama

Tottenham i Wolverhampton su porazima na gostovanjima u Southamptonu i Watfordu propustili priliku barem privremeno preskočiti petoplasirani Manchester United, koji je uz utakmicu manje ostao na dva boda ispred spomenutih momčadi.

Momčadi Josea Mourinha presudio je napadač Southamptona Danny Ings pogotkom u 17. minuti. To nije bila jedina loša vijest za navijače Tottenhama. Naime, u 75. minuti igru je morao napustiti kapetan i najbolji strijelac Spursa Harry Kane, a izašao je s terena držeći se za mišić stražnje lože. Southampton je stigao do treće pobjede u posljednje četiri utakmice u kojima je osvojio 10 od mogućih 12 bodova i izvukao se iz opasne zone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugu uzastopnu pobjedu Watfordu i nadu u opstanak donijeli su Deulofeu (30) i Doucoure (49), dok je strijelac za Wolverhampton bio Neto (60).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo