Nakon poraza u svlačionici Bayerna završio i Mourinho

Ivica Olić po drugi put u tri godine igrat će finale Lige prvaka s Bayernom. Nakon velike drame Bavarci su izbacili Real i u svom će Münchenu protiv Chelseaja tražiti put prema europskom vrhu.

26.4.2012.
8:56
VOYO logo

"U tri godine dva puta sam u finalu s Bayernom, ma to je kraj, nema dalje... Ovo je čudesno, još da osvojimo naslov, baš bismo Pranjić i ja lijepo zaokružili ove tri godine", rekao je Olić nakon velikog slavlja svoje momčadi za Večernji list.

Ola je cijelu utakmicu proveo na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jose Mourinho je nakon utakmice došao u našu svlačionicu i svakome nam osobno čestitao! Nisam igrao, naravno da mi je pomalo žao, ali najvažnije je da je Bayern uspio", kaže hrvatski reprezentativac.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Y927VI88NW6vSpzC

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenera Bayerna Jupp Heynckesa najviše je obradovala reakcija momčadi nakon što je Cristiano Ronaldo u svega 14 minuta prvog dijela utrpao dva gola, te je sve izgledalo kao da će Real lakoćom u finale.

"Bila je to magična večer. Imali smo velikih problema u prvih 15 minuta, ali smo nakon toga zagospodarili terenom i bili bolji. Bili smo senzacionalni", zaključio je trener koji je Real Madrid predvodio do krova Europe 1998. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo