Nakon poraza u svlačionici Bayerna završio i Mourinho

Ivica Olić po drugi put u tri godine igrat će finale Lige prvaka s Bayernom. Nakon velike drame Bavarci su izbacili Real i u svom će Münchenu protiv Chelseaja tražiti put prema europskom vrhu.

“U tri godine dva puta sam u finalu s Bayernom, ma to je kraj, nema dalje… Ovo je čudesno, još da osvojimo naslov, baš bismo Pranjić i ja lijepo zaokružili ove tri godine”, rekao je Olić nakon velikog slavlja svoje momčadi za Večernji list.

Ola je cijelu utakmicu proveo na klupi.

Jose Mourinho je nakon utakmice došao u našu svlačionicu i svakome nam osobno čestitao! Nisam igrao, naravno da mi je pomalo žao, ali najvažnije je da je Bayern uspio”, kaže hrvatski reprezentativac.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Y927VI88NW6vSpzC

Trenera Bayerna Jupp Heynckesa najviše je obradovala reakcija momčadi nakon što je Cristiano Ronaldo u svega 14 minuta prvog dijela utrpao dva gola, te je sve izgledalo kao da će Real lakoćom u finale.

“Bila je to magična večer. Imali smo velikih problema u prvih 15 minuta, ali smo nakon toga zagospodarili terenom i bili bolji. Bili smo senzacionalni”, zaključio je trener koji je Real Madrid predvodio do krova Europe 1998. godine.

Povratak na Net.hr