Vruće u Chelseau

SKANDAL: Žestoki obračun Mourinha i Coste u svlačionici

Iako je Chelsea zaredao sa pobjedama i ostvario dvije u nizu, ne smiruje se napeta situacija u Chelsea zbog sezone za zaborav. Britanski Guardian javlja da je u poluvremenu sinoćnje utakmice Lige prvaka s Maccabijem u svlačionici bilo vatreno.

Trener Chelsea Jose Mourinho i zvijezda londonskog kluba Diego Costa žestoko su se posvađali, a trener Chelseaja kasnije je i priznao da je Španjolcu zamjerio manjak kretanja u prvom dijelu. Svađa je započela na putu prema svlačionici, nastavilo se u hodnicima, a u žestoki obračun preraslo je u svlačionici.

Diego Costa Jose Mourinho
Jose Mourinho i Diego CostaFoto: IAN KINGTON/AFP

Na kraju sve izgladili

Na poluvremenu Chelsea je vodio 1:0, a u drugom poluvremenu Jose je opet na travnjak poslao Diega Costu. Ovaj mu nije odgovorio golom, no aktualni prvak Engleske pobijedio je 4:0 i situacija se smirila. Mourinho je opisao što se točno dogodilo:

“Tražio sam od njega da se kvalitetnije kreće po terenu i više trči. Rekao sam mu to, on je reagirao burno i to je bilo to. Već u svlačionici smo se pomirili, izljubili, izgrlili i sve izgladili”, otkrio je Special One.

Povratak na Net.hr