Mourinho legendu Furije i Reala tjera iz kluba?!

S obzirom da je vijest plasirao katalonski Sport morala bi se uzeti s rezervom, no navodno je trener nogometaša Reala Jose Mourinho zatražio kod klupskog predsjednika Florentina Pereza odlazak prvog vratara kluba Ikera Casillasa.

Istina je da već neko vrijeme postoji određena napetost na relaciji Casillas Mourinho, a posebno se pogoršala nakon Superkup utakmice na Camp Nou protiv Barcelone.

Tada je, između ostaloga, Mourinho izgubio kontrolu i fizički napao jednog od pomoćnika Barcelone (zabio mu prst u oko) ljut zbog sudačkih odluka.

Nakon te utakmice Casillas je javno ponudio katalonskom klubu ispriku zbog ponašanja na toj utakmici, automatski stavši time u napadački gard prema svom treneru.

Mourinho je, inače, indirektno izjavljivao da se Casillosova razmišljanja vrlo često ne podudaraju s njegovima, a znao je izjaviti da vratar ponekad loše utječe na momčad i suigrače.

Kako god, navodno je Mourinho zatražio Pereza da razmisli o tjeranju španjolskog reprezentativnog vratara što je teško za očekivati s obzirom da je riječ o ponajboljem svjetskom vrataru, ali i osobi s kojom je Perez dosta blizak i koju jako cijeni.

Povratak na Net.hr