NEVJEROJATNO

POKRENUTA PAKLENA OPERACIJA: Messi će igrati za Barcelonu, a primati novac od Manchester Uniteda!?

Čim su španjolski mediji prije nekoliko dana obavili kako ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi ne želi produljiti ugovor s Barcelonom, počele su se množiti špekulacije o nastavku njegove karijere.

Messi navodno ne želi ostati u Barceloni nakon isteka ugovora 2018. godine jer je već neko vrijeme u ratu sa španjolskim poreznim vlastima i želi se maknuti iz te zemlje. Istina, čelnici Barcelone su posljednjih dana pokušali smiriti navijače izjavama kako je sve pod kontrolom, ali to ne sprečava medije diljem svijeta da nagađaju o Messijevoj budućnosti.

CITY JE SPREMAN PROBITI SVE GRANICE: Dovođenje Messija spremni su platiti rekordno puno

Adidas u glavnoj ulozi

U nedjelju je tako Mirror objavio kako Pep Guardiola i Manchester City imaju plan dovesti Messija sljedeće ljeto, a cijeli transfer bi, s odštetom Barceloni i plaćom igraču, premašio nevjerojatnih 230 milijuna eura. Dan kasnije je katalonski dnevni list Sport izašao s još nevjerojatnijom pričom.

Spomenuti dnevnik tvrdi da su Jose Mourinho i Manchester United pokrenuli paklenu operaciju dovođenja argentinskog genijalca na Old Trafford. U cijelu je priču navodno uključen proizvođač sportske opreme Adidas koji je sponzor Manchester Unitedu, ali i privatni Messijev sponzor. Barcelona, s druge strane, nosi Nikeove dresove.

Adidas je, dakle, navodno spreman platiti 100 milijuna eura bonusu Messiju kako ne bi produljio ugovor s Barcelonom. I kako bi, naravno, za godinu i pol potpisao za Manchester United. Dakako, sve ovu zvuči prilično bajkovito, ali u nogometnom svijetu u kojem se vrti sve veći novac više ništa nije nemoguće.

Povratak na Net.hr