MOSTAR JE NA NOGAMA: / Baka Slišković odveo Zrinjski do četvrtog naslova prvaka BiH

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj
28.5.2017.
20:40
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Prva dva gola na utakmici postigao je Nemanja Bilbija (11, 42), a konačni rezultat postavio je Jasmin Mešanović (59). Naslov prvaka izazvao je buru oduševljenja u Mostaru. Nakon što je sudac Irfan Peljto označio kraj susreta na stadionu je nastalo veliko slavlje, bakljada i skandiranje "Zrinjski šampion".

Pobjeda posvećena Luki

Do posljednjeg kola mostarski klub imao jedan bod prednosti ispred sarajevskog Željezničara i dva ispred Sarajeva i samo je pobjeda jamčila obranu naslova prvaka. Sarajevo je u posljednjem kolu izgubilo kod Krupe na Vrbasu s 0-1, dok je Željezničar na svom travnjaku pobijedio momčadi Radnika iz Bijeljine s 2-1. Zrinjski je tako prvenstvo završio sa 64 boda, Željezničar sa 63, a Sarajevo s 59.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostarska ekipa ovu je pobjedu posvetila te na travnjak pod Bijelim brijegom izašla s majicama malenoga dječaka Luke Lovrića koji je nedavno poginuo u zrakoplovnoj nesreći kod Mostara. Mali Luka je bio kapetan pionirske momčadi Zrinjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška Modrića i Subašića

Neviđena euforija vladala je u Mostaru uoči posljednjeg kola, a uoči susreta protiv Slobode poruke potpore uputili su i hrvatski nogometni reprezentativci Luka Modrić i Danijel Subašić, te košarkaš Bojan Bogdanović.

Zrinjskom je ovo peti naslov prvaka BiH, nakon 2005., 2009., 2014. i 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo