BAHAT I DUHOVIT

MORATE GA VOLJETI: Ibrahimovićev odgovor na pitanje o jubilarnom golu je naprosto genijalan

Zlatan Ibrahimović postigao je u nedjelju dva pogotka kojima je pomogao Manchester Unitedu slaviti 3-1 pobjedu u ogledu protiv Swansea Cityja, a prvi od njih bio je 25,000. postignut u engleskoj Premier ligi.

Prekinuo je njime Ibrahimović niz od 609 minuta bez ligaškog gola koji se razvlačio još od ogleda protiv gradskog rivala Cityja u rujnu. Priznao je švedski napadač da ga taj ‘post’ ‘nije brinuo i da je najvažnije stvarati prilike iz kojih će sigurno golovi uslijediti’ prije no što ga je novinar upitao je li svjestan da je njegov gol i jubilarni u natjecanju.

KAKVI JUBILEJI! Ibrahimović zabio 25,000. gol Premier lige, Rooney u odabranom društvu

“Ah, mislio sam da sam samo ja postigao 25,000 pogodaka”, uz osmijeh je na sebi svojstven način prokomentirao Ibrahimović priznavši ipak da nije znao taj podatak.

Slično je i odgovorio na konstataciju da ga dobiveni žuti karton tjera na prisilni odmor u utakmici protiv Arsenala.

“Mislio sam da igramo u Engleskoj. Ja sam čuo da se u Engleskoj igra grubo, a svaki put kad to pokušam pokažu mi žuti karton. Ne znam zašto sam ga dobio, možda sam bio preumoran da čujem što mi sudac priča. Ja se žrtvujem za momčad i ako trebam dobiti žuti karton, nema problema, samo dajte.”

Povratak na Net.hr