MONACO PREDSTAVIO CRNOGORCA KOJI ĆE ZAMIJENITI MBAPPEA: / 'Sretan sam što sam ovdje'

Image
Foto: AFP

Dosadašnji napadač milanskog Intera 27-godišnji Stevan Jovetić u utorak je potpisao četverogodišnji ugovor s Monacom, objavio je klub iz Kneževine bez iznošenja financijskih detalja.

29.8.2017.
18:52
AFP
VOYO logo

Crnogorski reprezentativac je nakon Partizana, Fiorentine i Manchester Cityja 2015. godine stigao na posudbu u Inter, u kojem se zadržao 18 mjeseci prije nego što je potpisao za "crno-plave". No, tek što je ostvario prijelaz, Inter ga je poslao na posudbu u Sevillu za koju je odigrao drugi dio prošle sezone te u 21 prvenstvenoj utakmici postigao šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOREJSKI MESSI DOLAZI U DINAMO? Zagrepčani Talijanima pred nosom žele preoteti mladu zvijezdu Barcelone

Dva dana prije završetka prijelaznog roka napadač rođen u Podgorici ponovno je promijenio sredinu i potpisao četverogodišnji ugovor s Monacom.

"Vrlo sam sretan što sam došao ovdje. Monaco je velik klub, igrali su u polufinalu Lige prvaka i osvojili francuski naslov prošle godine. U momčadi je nekolicina sjajnih igrača", izjavio je Jovetić u priopćenju na službenom internetskom portalu Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju francuskih medija, Jovetićev dolazak je pokušaj Monaca da popuni prazninu koja bi ostala, ako se ostvare najave o prijelazu Kyliana Mbappea u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovetić je četvrto ovoljetno pojačanje momčadi čija vrata čuva hrvatski reprezentativac Danijel Subašić. Prije njega u Monaco su stigli veznjaci Youri Tielemans i Soualiho Meite te branič Terence Kongolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo