'MOGLA BI DOBITI ŠAMAR IAKO SI ŽENA': / Primitivni ispad bivšeg trenera Uniteda zgrozio Englesku

Image
Foto: AFP, NICOLAS TUCAT

Engleski nogometni savez (FA) ispitat će trenera Sunderlanda Davida Moyesa nakon njegova primitivnog ispada prema novinarki BBC-a.

4.4.2017.
9:24
AFP, NICOLAS TUCAT
VOYO logo

Incident koji se dogodio 18. ožujka, poslije remija Sunderlanda i Burnleyja, tek je ovaj tjedan procurio u javnost. Novinarka Vicki Sparks je pitala Moyesa je li bio pod povećanim pritiskom zbog prisutnosti vlasnika kluba Ellisa Shorta na stadionu. Bivši trener Manchester Uniteda je kratko odgovorio "ne" da bi nakon intervjua napao novinarku.

'Idući put budi opreznija'

"Mogla bi dobiti šamar iako si žena. Sljedeći put kad dođeš, budi opreznija", ispalio je nervozni škotski stručnjak kojem prijeti otkaz zbog očajnih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je priča procurila u javnost, Moyes je istaknuo da duboko žali zbog svoga postupka te da se sve dogodilo jer je bio vruć nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prihvatila ispriku

"Ja sigurno nisam takva osoba. Napravio sam pogrešku. Razgovarao sam s novinarkom i ona je prihvatila moju ispriku", istaknuo je Moyes, a i BBC je potvrdio da je došlo do razgovora i da je dvojac riješio probleme.

No, FA je ipak odlučio zatražiti očitovanje od Moyesa kojem sada prijeti kazna. Moguće je, ipak, i da će proći samo s opomenom s obzirom da je Sparks privatila ispriku i nije ga prijavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo