MODRIĆU USKORO STIŽE NAJTRAŽENIJI EUROPSKI IGRAČ: / On bi doista bio rješenje svih Realovih problema

Image
Foto: Profimedia

Španjolski mediji navode kako je Real ozbiljno zainteresiran za mladog napadača koji u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 75 milijuna eura

7.4.2020.
19:20
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni velikan Real Madrid priprema ponudu za mladog napadača Borussije Dortmund Norvežanina Erlinga Brauta Haalanda (19), prenose španjolski mediji.

Haaland je oduševio svojim igrama u dresu RB Salzburga postigavši 29 golova u 27 nastupa i nakon samo godinu dana provedenih u Austriji u prosincu je preselio u Borussiju Dortmund za 20 milijuna eura. Pored toga Nijemci su platili i proviziju od 15 milijuna eura Haalandovom agentu Minu Raioli, te dodatnih 10 milijuna "bonusa za potpis" igračevom ocu Alfu-Ingeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dortmund's English midfielder Jadon Sancho, Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland (C) and Dortmund's Moroccan defender Achraf Hakimi (R) celebrate the 1-0 victory after the German first division Bundesliga football match Borussia Dortmund v SC Freiburg on February 29, 2020 in Dortmund., Image: 501946576, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Ina FASSBENDER / AFP / Profimedia

Ima odštetnu klauzulu

Norveško 'čudo od djeteta' nastavilo je s fantastičnim predstavama i u dresu njemačkog velikana postigavši 12 golova u 11 nastupa. Premda je u Borussiji svega nekoliko mjeseci smiješi mu se novi transfer.

Španjolski mediji navode kako je Real ozbiljno zainteresiran za mladog napadača koji u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 75 milijuna eura. AS piše kako će Real ponuditi Borussiji 60 milijuna eura i srpskog napadača Luku Jović koji se nije snašao na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jović je u "Kraljevski klub" stigao prošlog ljeta iz Eintrachta za 60 milijuna eura, no postigao je samo dva gola u 24 nastupa zbog čega se sve više piše kako je završila njegova avantura na Santiago Bernabeu. Upravo je Borussija bila jedan od klubova koja je željela angažirati 22-godišnjeg napadača, no nije mogla pratiti Realovu ponudu.

Kako Real ima ozbiljnih problema s napadačima i realizacijom, očito je da bi im golgeter Haalandova kalibra vjerojatno riješio sve probleme...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo