'Modrićeva želja je otići u SAD 29. srpnja'

15.7.2012.
12:19
VOYO logo

Novi menadžer SpursaAndre Villas-Boas sazvao je početak priprema za srijedu, 18. srpnja. Iako je Modrić zahtjevom za transferom pokušao pogurati posao, dogovor između dvaju klubova dosad nije postignut i kako piše As, Modrić će uskoro morati okončati "boravak u Zadru i otputovati u Englesku".

Problem ostaje visina odštete, budući Real nudi 30 milijuna eura i Carvalha, dok Tottenham ne pristaje na ponudu manju od 40 milijun i pokušava još podići cijenu, budući su interes pokazali Manchester United, Chelsea i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak, očekuje se da Modrićeva budućnost bude riješena sljedećeg tjedna. Iako se pretpostavlja da će se vratiti u London, Modrić ne želi ići s Tottenhamom na američku turneju (Spursi kreću za Los Angeles 21. srpnja)... njegova želja je otići u SAD 29. srpnja... kao igrač Madrida", navodi As.

Razlog zašto Tottenhamov predsjednik Daniel Levy ustraje na cijeni je Joao Moutinho, veznjak Porta kojeg Villas-Boas želi dovesti kao zamjenu za Modrića, a čija odštetna klauzula iznosi 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo