PROCURILI DETALJI / Real tiho radi na jednom od najvećih transfera u povijesti: Modrićev nasljednik na korak do Madrida?

Image
Foto: profimedia.hr

Madriđani će na taj transfer potrošiti sveukupno 140 milijuna (100 milijuna odmah + 40 milijuna na određene bonuse koje će biti lagano ispuniti)

13.3.2023.
18:37
profimedia.hr
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić razgovara s Real Madridom oko produženja ugovora koji istječe za četiri mjeseca, a paralelno s time Kraljevski klub radi na jednom od najvećih transfera u povijesti.

Na meti Reala je nogometaš za kojega se pretpostavlja da će naslijediti našeg Modrića - Jude Bellingham iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Realovu interesu za Bellinghama piše se već dugo, a navodno se cijela priča sada intenzivirala i procurili su detalji spektakularnog transfera.

Kako prenose strani mediji, Madriđani će na taj transfer potrošiti sveukupno 140 milijuna (100 milijuna odmah + 40 milijuna na određene bonuse koje će biti lagano ispuniti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski veznjak na privremenom radu u Borussiji Dortmund se već našao s predstavnicima Real Madrida i razgovarao o projektu kluba iz Madrida za njega.

Ako se taj transfer uistinu i ostvari, to bi gotovo sigurno utjecalo na status Luke Modrića jer i dalje je njegov novi ugovor na čekanju, a nije isključena opcija ni da postane Bellinghamov mentor. Real vidi Bellinghama kao najvažnijeg igrača za svoju budućnost i želi ga dovesti prije nego što se previše klubova ne zainteresira za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo