Modrić kod Bayernovog doktora: Ajmo prijatelju, budi snažan!

7.2.2015.
13:03
VOYO logo

"Ajmo prijatelju, budi snažan... Oporavi se brzo...", napisao je na svom instagram profilu, aplikaciji za dijeljenje fotografija, gdje je objavio fotografiju na kojoj njih dvojica slave jedan Jamesov pogodak.

Najbolji strijelac prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Brazilu James ozlijedio se u srijedu na prvenstvenoj utakmici protiv Seville u Madridu. Taj isti dan Modrić je večerao sa suigračem iz reprezentacije Vedranom Ćorlukom, u jednom širem društvu. U četvrtak je Ćorluka proslavio 29-rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan rođendan Vedro. Želim ti sve najbolje, bilo je lijepo vidjeti te jučer", istaknuo je vezni igrač Real Madrida.

Luka Modrić prošli je tjedan boravio u München gdje ga je prema uputi izbornika Nike Kovača pregledao glavni liječnik Bayerna Hans Mueller, izvijestio je dnevni sportski list Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ondje je bio i prošli mjesec, a dodatne konzultacije su mu potrebne prije početka treniranja na travnjaku. U Realovom kampu Valdebebas, na sjeveru Madrida, još uvijek vježba samo u teretani.

Modrić je ozlijedio lijevu nogu u studenom u Milanu na utakmici Italije i Hrvatske. Izbornik Kovač, koji poznaje Muellera iz vremana kada je igrao za Bayern, računa na Modrića u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo protiv Norveške 28. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo