LUKA U EUFORIJI: / 'Žao mi je Atletica, ali ovaj trofej pripada Realu. Ovo je naše natjecanje'

Image

Euforija je vladala u redovima Real Madrida nakon što je Kraljevski klub u milanskom finalu Lige prvaka svladao gradskog rivala Atletico boljim izvođenjem jedanaesteraca.

29.5.2016.
0:14
VOYO logo

"Zaslužili smo pobjedu! Žao mi je Atletica, ali drago mi je zbog nas. Ovo je natjecanje Real Madrida. Ovo je Undecima! Ovaj trofej pripada Realu jer je Real najbolji klub na svijetu. Ostali smo snažni", poručio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nagrada za sav naporan rad ove sezone. Znali smo da imamo jedinstvenu priliku ispisati povijest i nakon sezone uspona i padova, ovo je lijepa nagrada", istaknuo je Realov kapetan Sergio Ramos, inače strijelac za 1-0 u 15. minuti.

'Znao sam da ću zabiti'

Na tragu njegove izjave bio je i Cristiano Ronaldo koji je bio neprepoznatljiv u subotu, ali je ipak pogodio odlučujući penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno smo sretni, finala su uvijek teška. Imamo sjajnu momčad koja se puno žrtvovala i zatoje ovaj naslov impresivan. Znao sam da ću zabiti odlučujući penal, bio sam samouvjeren. Sretan sam i želim podijeliti ovaj naslov sa svim Realovim navijačima", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bilo nam je malo žao Atletica'

Gareth Bale je bio jedan od najboljih Realovih igrača na San Siru i u potpunosti je zasjenio indisponiranog Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub i navijači su bili nevjerojatni cijele sezone. Atletico je odigrao sjajnu utakmicu i bilo nam ih je pomalo žao, ali ovo je bilo finale i morali smo pobijediti. Bili smo uporni i na kraju podigli trofej", poručio je Velšanin.

Sve o finalu Lige prvaka možete pročitati OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo