MODRIĆ PROKOMENTIRAO POVRATAK REPREZENTACIJE NA POLJUD: / Njegove riječi odjeknut će Hrvatskom

Image
Foto: PIXSELL

Vatreni 10. listopada protiv Mađarske na Poljudu

12.6.2019.
21:27
PIXSELL
VOYO logo

HNS-ova potvrda da će Vatreni 10. listopada protiv Mađarske igrati na Poljudu glavna je sportska vijest dana, iako je Šalata u srijedu bila središte sportske hrvatske. Više o tome možete pročitati - OVDJE. Razlog je bio humanitarni turnir teniskih parova "Gem Set Hrvatska" koji je organizirao jedan od najboljih hrvatskih sportaša Marin Čilić u sklopu svoje Zaklade.

Image
Image

08.06.2019., stadion Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020., skupina E, 3. kolo, Hrvatska - Wales. Luka Modric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Image
EVIDENTNO JE KAKO U SPLITU NITKO NIJE ZNAO ZA NAMJERE HNS-A: /

S Poljuda poslali zabrinjavajuću poruku, ovo nikako nije dobro

Impresivna lista na Šalati

Na impresivnoj listi koju je, kako je to sam kazao, ne baš lagano naš Marin našli su se i naši poznati nogometaši Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren i Andrej Kramarić, te bivši VatreniIvan Klasnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, novinari koji su pohodili ovaj spektakl tako su iskorostili priliku upitati naše nogometne uglednike što misle o povratku reprezentacije na Poljud nakon 4 godine i one svastike protiv Italije na praznom splitskom stadionu?

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi volimo igrati u Splitu. Tamo nam je ugodno i nadamo se da će utakmica proći bez ikakvih nereda. Vjerujem da je ovo korak prema povratku reprezentacije u Split", rekao je Luka Modrić o povratku reprezentacije na Poljud, prenosi njegove riječi 24sata.

'Hrvatska je veća od nas i trebamo igrati u svim gradovima'

Izvršni odbor HNS-a jednoglasno je odlučio da 10. listopada Mađarsku ugostimo na Poljudu i Uefi će prijaviti Split kao domaćina jedne od ključnih utakmica kvalifikacijskog ciklusa za Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

12.06.2019., Zagreb - Na SRC Salati odrzano je humanitarno-sportsko dogadjanje Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marina Cilica. Mario Mandzukic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

"Puno sam pričao o tome pa se mogu samo ponoviti. Hrvatska je veća od nas i trebamo igrati u svim gradovima. Nadam se da će atmosfera u Splitu biti ista ko u Osijeku.Moja poruka navijačima je onakvo zajedništvo kakvo je bilo u Rusiji. Tada će nam svima bit ljepše", kazao je bivši reprezentativac Mario Mandžukić".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo