MODRIĆ PROGOVORIO O DILEMI KOJA JE MUČILA ČAČIĆA I ČITAVU NACIJU: / 'Tako smo se ranije dogovorili'

Image

Hrvatska je u 4. kolu grupe I svladala Island 2-0. Junak susreta bio je Marcelo Brozović koji je sa dva sjajna pogotka donio Vatrenima 3 boda u derbiju skupine.

12.11.2016.
20:13
VOYO logo

Puno se nagađalo tko će započeti susret protiv Islanda. Luka Modrić ili Mateo Kovačić. Na kraju je izbornik Ante Čačić donio odluku da šansu od prve minute da ozlijeđenom Kovačiću (kontuzija gležnja) prije nego Modriću koji tek ulazi u natjecateljski ritam nakon operacije lijevog koljena. Modrić je nakon oporavka od ozljede u ligaškom susretu protiv Leganesa odigrao tek pola sata, a Kovačić se, za vrijeme kad Modrića nije bilo, dokazao i igrao u prvih 11 Reala.

'Haha, da, bilo je malo hladnije za mene u prvom dijelu jer sam sjedio na klupi'

"Tako smo se izbornik i ja dogovorili još ranije ovih dana", otkrio je Modrić za kamere HTV-a i nastavio komentirati utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

TKO TO TAMO - GLEDA! Islandski izbornik nije se mogao načuditi genijalnosti Marcela Brozovića

Image

TKO TO TAMO - GLEDA! Islandski izbornik nije se mogao načuditi genijalnosti Marcela Brozovića

"Mislim da smo u uvjetima koji su bili danas odigrali dosta dobru utakmicu, zabili dva lijepa gola i pobijedili Island. Haha, da, bilo je malo hladnije za mene u prvom dijelu jer sam sjedio na klupi, ali kao što sam rekao, takav je bio dogovor mene i izbornika. Najvažnije da smo došli do pobjede", dao je do znanja kapetan Vatrenih koji je kazao i kako je reprezentacija znala kako Island igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Napredovali su od zadnjeg puta kad smo igrali'

"Napredovali su od zadnjeg puta kad smo igrali i to se vidjelo danas. Imali su dosta opasnih situacija, ali nismo im dopusitli da zabiju. Zbog toga možemo biti zadovoljni na reprezentativnoj godini. Šteta za onu utakmicu protiv Turske, u njoj nismo uspijeli zabiti pogodak. Ali u ovoj jesmo. Ovo je važna pobjeda za nas, zadovoljni završavamo godinu", završio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na red za davanje izjava došao je Milan Badelj koji je obavio lavovski dio posla. Trčao je, vraćao se u obranu, uostalom kao i svi ostali u Hrvatskoj.

Badelj: 'Oni nisu napravili, po meni, čisti šut'

"Jesmo, mislim da smo se kako je utakmica odmicala i mi dizali u igri. Oni su bili dosta opasni, ali opet mislim da smo dobro odrigrali u fazi obrane koja je isto tako rasla kakoj e utakmica odmicala. Oni nisu napravili, po meni, čisti šut. Vrijedna pobjeda, ali idemo dalje. nema stajanja, moramo i dalje u istom ritmu. Prazan stadion? To je ono što je falilo, navijača, bila je ovo atraktivna utakmica za gledatelje. Šteta za njih", izjavio je Badelj, dok se Domagoj Vida nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Vida: 'Žao nam je što je Perišić dobio crveni, ali nam je drago zbog Brozovića '

"Bilo je dosta teško igrati po ovom vremenu, terenu i u ovakvim uvjetima bez gledatelja. Ali uzeli smo tri jako važna boda. Osvarili smo cilj. Njima je više odgovaralo ovo vrijeme i travnjak, zato i nije naša igra došla do izražaja. Čestitam svojim suigračima, idemo sad na utakmicu protiv Sjeverne Irske. Žao nam je što je Perišić dobio crveni, ali nam je drago zbog Brozovića koji je zabio dva gola. Nije još ništa gotovo. Bitno da smo se malo odvojili od ostatka društva. Nadamo se da će nam naši navijači pomoći, doći i napuniti stadion za nastavak kvalifikacija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo