Najveće razočaranje doživio u dresu Hrvatske!

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić izazvao je oduševljenje klinaca u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu u Klaićevoj gdje je primio nagradu za najboljeg hrvatskog nogometaša za 2014.

27.12.2014.
14:01
VOYO logo

Veznjak europskog prvaka Real Madrida spremno je odgovarao na pitanja malih bolesnika, slikao se s njima i dijelio autograme. Kasnije je u pratnji domaćina, dr. Zorana Bahtijarevića, predstavnika bolnice obišao djecu na odjelima te im predao dresove i darove madridskog Reala. Modrić se okušao i kao mađioničar asistiravši u kratkom programu iluzioniste Luke Vidovića što je izazvalo mnogo smijeha.

'Luka, hoćeš li ponovo pustiti kosu?', bilo je pitanje koje je razbilo 'led' i izazvalo smijeh na Modrićevom licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno hoću, fali mi. Premda mi mnogi govore da mi ova frizura bolje stoji," kazao je Morić.

Uz nezaobilazno pitanje, 'Luka može li selfie?', klince je zanimalo razmišlja li o odlasku iz Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne. Baš sam nedavno potpisao novi ugovor na četiri godine, a nadam se kako ću i nakon njega ostati u Realu".

//www.youtube.com/embed/Qqcck1xnz2I

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se u razgovor uključili i odrasli, Modrić je rezimirao 2014. godinu tijekom koje je osvojio četiri trofeja u dresu Kraljevskog kluba pri čemu i Ligu prvaka.

"Iza mene je najuspješnija sportska godina. S Realom sam osvojio četiri trofeja, postao prvak Europe. Ova godina je zaista bila fenomenalna. Nije ju pokvarila niti ova ozljeda," kazao je Modrić i dodao: "Nadam se kako će iduća biti još bolja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, jedino razočaranje u protekloj godini Modrić je doživio u dresu reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Šteta zbog reprezentacije. Međutim, moramo zaboraviti što je bilo i okrenuti se budućnosti. Imamo odličnu ekipu i jako dobro guramo u kvalifikacijama za europsko prvenstvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je trenutačno izvan stroja zbog puknuća tetive mišića natkoljenice lijeve noge. Zbog ozljede je propustio klupsko svjetsko prvenstvu u Maroku na kojem je Real slavio. Nije točno poznato koliko će izbivati s travnjaka, no ovakva ozljeda zahtijeva dulji oporavak koji bi mogao potrajati i do tri mjeseca.

"Ne želim žuriti i vratiti se prerano. Radi se o kompliciranoj ozlijedi i vratit ću se tek kada budem 100 posto spreman. Real igra dobro i bez mene," kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je otkrio i tajnu uspjeha 'Kraljevskog kluba' koji je nanizao 22 uzastopne pobjede.

"Ključ naših uspjeha je kvaliteta. Svi igrači igraju na visokom nivou. Važno je i naše zajedništvo. Uvjeren sam kako će naš zamah još dugo potrajati," zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Zoran Bahtijarević, dugogodišnji liječnik hrvatske reprezentacije koji radi u Klaićevoj, zahvalio se Modriću, ali i ostalim hrvatskim sportašima na nizu donacija kojima su pomogli djeci u Klaićevoj bolnici.

"Modrić, ali i niz drugih sportaša su bezbroj puta pokazali koliko su veliki ljudi. Pokazali su svoju veličinu nizom donacija. Mnogo puta su pomogli, ali nisu željeli da se o tome priča ili piše. Hvala im na tome u ime ove djece", zaključio je dr. Bahtijarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo