Modrić odgovorio na skandiranje 'Štimac, odlazi!'

Tek nešto više od deset tisuća navijača, belgijske pristaše kojih je bilo blizu tri tisuće pokazale su kako se navija za reprezentaciju. Naši su igrali kao u gostima.

12.10.2013.
13:03
VOYO logo

"Razočaranje je veliko, jeftino smo primili golove. Napravili smo baš ono što nismo smjeli, poklonili smo lopte Belgiji baš u zoni u kojoj nismo smjeli. Ne znam kako bih to nazvao nego padom koncetracije. A golovi su usmjerili utakmicu. Dali smo sve od sebe, i bez obzira koliko će to zvučati glupo s obzirom na poraz, mi smo otišli s terena uzdignute glave. Borili smo se do posljednje sekunde, nismo zabili svoje prigode, a oni su kaznili naše gluposti. To rade velike momčadi, trenutačno su bolji od nas", rekao Luka Modrić i onda se osvrnuo na poluprazne tribine Maksimirskog stadiona.

"Nismo imali podršku, ali to je tako. To je njihovo pravo, možemo se mi ljutiti ili ne. Nemamo trenutačno podršku koju očekujemo, ali moramo se izdići iznad toga. Možda nas i to sputava. Trebamo biti više skupa, malo nas je, a kad nismo zajedno onda nam je svima puno teže. Ako će nam zviždati neka zvižde, ako će nam dati podršku neka je daju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimirom je u nekoliko navrata odzvanjalo "Šitmac, odlazi".

//www.youtube.com/embed/VjY3dhNEbv8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću komentirati, navijačko je pravo da zvižde i viču, ja se mogu slagati s njima ili ne, a oni mogu vikati što žele. Atmosfera u svlačionici uvijek je dobra, nema problema među nama. Ali, stvari oko reprezentacije i saveza se osjete, šteti nam to, unosi nemir među nas", priznao je Luka.

Prva zvijezda Hrvatske je očito razočaran ovakvim stanjem, a kako i ne bi kad je u petak poginuo na terenu, dao je sve što je mogao, ali ni to nije bilo dovoljno. Igrači zbog svega razmišljaju o promjeni grada domaćina u kojem će Hrvatska igrati utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam tko o tome odlučuje, možemo li mi igrači odlučiti. Ako mi to možemo, dosta bi nas željelo promijeti grad, pa da domaće utakmice igramo u Splitu ili u Osijeku u kojemu se najbolje osjećamo. U Osijeku, bez daljnjega, imamo najveću podršku", zaključio je Modrić.

Engleski dnevnik Daily Mail objavio je ocjene s kvalifikacijskog dvoboja za Svjetsko prvenstvo na maksimirskom stadionu, u kojem je Belgija pobjedom protiv Hrvatske 2-1 i matematički potvrdila plasman na Svjetsko prvenstvo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijancima je za odlazak u Brazil dovoljan bio i jedan bod, ali su gostovanje u Zagrebu odradili sa stilom i uzeli sva tri boda. Odabranicima Igora Štimca gotovo sigurno nakon gostovanja kod Škotske predstoje dvije utakmice u dodatnim kvalifikacijama, bez obzira na ishod utakmice u Glasgowu.

Daily Mail je sa sedmicama u hrvatskoj reprezentaciji ocijenio Stipu Pletikosu i Luku Modrića. Šestice su dobili Strinić, Lovren, Vukojević, Vrsaljko, Vida i Kalinić, dok su sa slabim peticama prošli Ćorluka, Kovačić, Rakitić, Perišić i Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, dvostruki strijelac za Belgiju, Chelseajev napadač na posudbi u Evertonu Romelu Lukaku proglašen je za igrača utakmice s osmicom, dok su sedmice u Belgiji zaradili vratar Courtois, Lombaerts, Vertonghen, Hazard i Fellaini.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo