KAPETAN SE OGLASIO UOČI UTAKMICE ŽIVOTA, NAVIJAČI ĆE PASTI U TRANS NAKON OVIH NJEGOVIH RIJEČI: / 'Puno sam toga osvojio, ali...'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska će danas po prvi puta u povijesti igrati u finalu Svjetskog prvenstva

15.7.2018.
12:31
PIXSELL
VOYO logo

Nešto više od pet sati nas dijeli od najveće utakmice svjetskog nogometa – finala Mundijala. U Moskvi će igrati Francuska, svjetski prvak iz 1998. i Hrvatska, u svom prvom velikom finalu. Vatreni su već samim plasmanom u finale napravili veliku stvar, te se gotovo svi slažu sa procjenom da je Francuska favorit.

Modrić ne gubi finala

Međutim, jedan podatak ide u potpunosti u korist Hrvatske – Luka Modrić, koji je ove godine po treći put zaredom postio prvak Europe sa Madridom – pobijedio je u devet posljednjih finala u kojima je igrao. Modrić je redom u posljednje četiri godine pobjeđivao u finalima španjolskog Superkupa (2017.), europskog Superkupa (2016., 2017.), Lige prvaka (2016., 2017., 2018.) i Svjetskog klupskog prvenstva (2014., 2016., 2017.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje finale koje je Modrić izgubio bilo je u osmom mjesecu 2014., kada je Atletico bio bolji od njegovog Madrida u španjolskom Superkupu.

Kapetan reprezentacije, i jedan od najzaslužnijih za ovakav uspjeh, prokomentirao je za FIFA-u svoje viđenje oko dosadašnjeg tijeka turnira i koliko mu to znači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bio bi to najveći uspjeh u mojoj karijeri'

"Bez dvojbe, to bi bio najveći uspjeh u mojoj karijeri. Dogodile su mi se ogromne stvari u karijeri, ali biti u finalu s Hrvatskom je neopisivo. To će ostati za cijeli život. Ako se digne trofej, ne znam koju bi riječ uopće koristio", rekao je Modrić i nastavio:

"Dat ćemo maksimum, puni volje i želje, elana. Kao u svim utakmicama do sada. I svi smo uvjereni u uspjeh".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo