Bravo Luka: Modrić svima poslao upozorenje o snazi Hrvatske!

Real Madrid je u nedjelju organizirao konferenciju za novinare na kojoj su njegovi igrači komentirali ždrijeb Svjetskog prvenstva. Među govornicima je bio i Luka Modrić koji je protivnicima poručio: ‘Nemojte podcjenjivati Hrvatsku!’.

Hrvatska je, podsjećamo, smještena u skupinu A i protiv domaćina Brazila će igrati uvodnu utakmicu na prvenstvu. U skupini su i Kamerun i Meksiko.

“Utakmica protiv Brazila će biti posebna jer će biti prva na SP-u. Puno nam to znači. Brazil je jedan od favorita prvenstva, ali i mi želimo pokazati svoju kvalitetu. Radujem se što ću igrati protiv Marcela i nadam se da ću mu otežati posao. Brazil će biti pod većim pritiskom”, rekao je Modrić, a potom prokomentirao i ostale suparnike u skupini.

“Nikad nismo igrali protiv Kameruna, ali imamo dovoljno vremena da se pripremimo. Meksiko je također dobra momčad. U teškoj smo skupini, ali želimo proći. Nemojte podcjenjivati Hrvatsku! Igrat ćemo najbolje što možemo i uživati”.

A spomenuti Modrićev klupski suigrač, Brazilac Marcelo, dodao je:

“Nismo u skupini smrti, ali neće nam biti lako. Moramo početi prvenstvo dobrim rezultatom. Bit će mi zadovoljstvo igrati protiv Lukite (Modrić, op. a.). Tko su favoriti SP-a? Španjolska ima najbolju momčad na svijetu, iznimno je poštujem”.

12. lipnja: Brazil – Hrvatska (Sao Paulo, 22.00)

13. lipnja: Meksiko – Kamerun (Natal, 18.00)

17. lipnja: Brazil – Meksiko (Fortaleza 00.00)

18. lipnja: Kamerun – Hrvatska (Manaus, 01.00)

23. lipnja: Kamerun – Brazil (Brasilia, 22.00)

23. lipnja: Hrvatska – Meksiko (Recife, 22.00)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr