MODRIĆ NAKON FATALNE POGREŠKE I DEBAKLA S REALOM U LIGI PRVAKA: / 'Može biti da mi se baš to dogodilo'

Image
Foto: Profimedia

Real je imao imperativ pobjede nakon što je u prvom kolu izgubio s 0-3 na gostovanju kod PSG-a

2.10.2019.
7:37
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je u utorak odigrao svih 90 minuta za Real Madrid u remiju 2-2 s Club Bruggeom u LP, rekao je nakon utakmice kako moraju popraviti puno stvari.

"Nismo dobro otvorili utakmicu. Nakon dvije greške zabili su nam dva gola, a to je nešto što se ne smije događati. Napose ne u Ligi prvaka, jer se to ovdje skupo plaća", izjavio je Modrić i dodao: "Da li je to nedostatak koncentracije? Ne znam, može biti. Drugi gol su nam zabili zbog moje greške, zbog mog netočnog dodavanja. Moramo popraviti puno stvari, jer ne može ulaziti u gol sve što protivnici upute prema našim vratima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid Atletico Madrid v Real Madrid La Liga, Football, Wanda Metropolitano Stadium, Madrid Spain - 28 Sep 2019, Image: 474043807, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, REX

Real je imao imperativ pobjede nakon što je u prvom kolu izgubio s 0-3 na gostovanju kod PSG-a. Belgijci su vodili sa 2-0 na poluvremenu, a Real je izjednačio pogocima Sergija Ramosa (55) i Casemira (85).

"Reagirali smo kao kolektiv u drugom poluvremenu i zabili za izjednačenje. Malo nam znači neriješno na vlastitom terenu, ali pokazali smo karakter i borbenost", napomenuo je Modrić, koji je prvi puta ove sezone odigrao svih 90 minuta za "kraljevski klub". U subotu je protiv Atlético Madrida odigrao zadnjih 25 minuta, i to nakon što je 19 dana izbivao s travnjaka zbog ozljede aduktora desne noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo