MODRIĆ NAKON FATALNE POGREŠKE I DEBAKLA S REALOM U LIGI PRVAKA: / 'Može biti da mi se baš to dogodilo'

Image
Foto: Profimedia

Real je imao imperativ pobjede nakon što je u prvom kolu izgubio s 0-3 na gostovanju kod PSG-a

2.10.2019.
7:37
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je u utorak odigrao svih 90 minuta za Real Madrid u remiju 2-2 s Club Bruggeom u LP, rekao je nakon utakmice kako moraju popraviti puno stvari.

"Nismo dobro otvorili utakmicu. Nakon dvije greške zabili su nam dva gola, a to je nešto što se ne smije događati. Napose ne u Ligi prvaka, jer se to ovdje skupo plaća", izjavio je Modrić i dodao: "Da li je to nedostatak koncentracije? Ne znam, može biti. Drugi gol su nam zabili zbog moje greške, zbog mog netočnog dodavanja. Moramo popraviti puno stvari, jer ne može ulaziti u gol sve što protivnici upute prema našim vratima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid Atletico Madrid v Real Madrid La Liga, Football, Wanda Metropolitano Stadium, Madrid Spain - 28 Sep 2019, Image: 474043807, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, REX

Real je imao imperativ pobjede nakon što je u prvom kolu izgubio s 0-3 na gostovanju kod PSG-a. Belgijci su vodili sa 2-0 na poluvremenu, a Real je izjednačio pogocima Sergija Ramosa (55) i Casemira (85).

"Reagirali smo kao kolektiv u drugom poluvremenu i zabili za izjednačenje. Malo nam znači neriješno na vlastitom terenu, ali pokazali smo karakter i borbenost", napomenuo je Modrić, koji je prvi puta ove sezone odigrao svih 90 minuta za "kraljevski klub". U subotu je protiv Atlético Madrida odigrao zadnjih 25 minuta, i to nakon što je 19 dana izbivao s travnjaka zbog ozljede aduktora desne noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo