'Modrić jedini posjeduje spoj inteligencije...'

Luka Modrić bi ovo ljeto opet mogao biti glavna priča prijelaznog roka u Engleskoj.

15.3.2012.
10:27
VOYO logo

"Modrić se izdvojio kao jedini igrač u Premierligi koji posjeduje isti spoj inteligencije, vizije te mogućnost prolaza kao Scholes. Sir Alex Ferguson je prije desetak dana pohvalio da Luka ima i iste kvalitete u kontroli igre", piše engleski komentator Edward Francis.

On tvrdi kako postoji mnogo zajedničkih točaka između ove dvojice igrača, koje sugeriraju kako je Modrić prirodni nasljednik Scholesa u dresu Crvenih vragova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica mogu dati vrhunsku dugu loptu, diktirati tempo igre i biti glavni motori svojih momčadi, ali mogu li se njih dvojica uspoređivati", pitaju se Englezi.

Ferguson obožava igru s dodavačem razaračem i jednim ofenzivnim trkačem, koji će pokrivati puno terena, a istovremeno biti odličan distributer lopti. Scholes je to odlično radio s Fletcherom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije jasno je li Modrić bolji za Manchester kao trkač ili dodavač. Za Spurse se pokazao kao odličan playmaker, koji puno trči i distribuira loptu preko cijelog terena. Ipak, najbolje je partije pružao kad nije bilo pritiska da bude na jednom mjestu. ", zaključuje Francis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo