'Modrić je zvijezda koja to nije!'

Belgijce uoči kvalifikacijske utakmice s Hrvatskom na Maksimiru najviže zanima jedan igrač. Radi se, naravno, o najvećoj zvijezdi Vatrenih Luki Modriću...

10.10.2013.
17:23
VOYO logo

Belgijski portal DH.net do u detalje je secirao nogometni lik i djelo Luke Modrića, ali i neke njegove osobine van travnjaka.

"Modrićevi statistički podaci nisu impresivni. Ove sezone još nije zabio gol, a prošle je godine to napravio samo četiri puta. Međutim, Modrić je igrač koji ima sjajna proigravanja i koji diktira tempo u igri", opisan je Luka uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je zvijezda koja to nije. Skroman je i sramežljiv za igrača njegovog renomea. Kad njegova momčad zabije gol, neće burno slaviti, a nije ni tip koji će se tetovirati".

Belgijski portal napominje kako je Modrić imao težak početak u Realu, a mjesto u prvih 11 je zaradio dolaskom novog trenera Carla Ancelottija. Zanimljiva je i opaska u vezi velikog Lukinog prijateljstva s Cristianom Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić danas igra s Ronaldom, ali dok je bio u Engleskoj nisu se baš voljeli. Modrić je tada javno prozvao Ronalda odličnim nogometašem, ali i još boljim glumcem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo