'MODRIĆ JE OPET ONAJ DOBRI STARI LUKA': / Španjolci se dive Hrvatu koji ponovno pokazuje magiju na terenu

Image
Foto: Profimedia

'Modrić je postao onaj dobri stari Luka'

3.7.2020.
7:43
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 33. kola španjolskog prvenstva Real Madrid je sinoć na stadionu Alfredo di Stefano svladao Getafe s minimalnih 1:0 (0:0) i pet kola prije kraja stvorio četiri boda prednosti pred drugoplasiranom Barcelonom.

Image
REAL MADRID STIGAO KORAK BLIŽE NASLOVU: /

Ramos srušio Getafe za četiri boda prednosti ispred Barcelone

Image
REAL MADRID STIGAO KORAK BLIŽE NASLOVU: /

Ramos srušio Getafe za četiri boda prednosti ispred Barcelone

Ramos zabio svoj 121. gol u karijeri

'Kraljevski klub' je do pobjedničkog pogotka došao u 79. minuti iz kaznenog udarca koji je izborio Carvajal, a precizan izvođač bio je Realov kapetan Sergio Ramos, kojem je to bio 121. gol u karijeri. Nije loše za obrambenog nogometaša...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče našeg Luke Modrića, kapetan Vatrenih je bio u početnoj postavi i igrao do 64. minute, kad ga je Zidane zamijenio Valverdeom. Udarac kapetana hrvatske reprezentacije u 58. minuti s ruba kaznenog prostora, kad je lopta prohujala tik uz vratnicu, bio je najopasniji pokušaj Reala iz igre.

Image
Image

Poznati španjolski dnevni sportski list Marca sinoć je kasno nakon dvoboja na svom web izdanju donijela tekst u kojem opjevava Realov bijeg Barceloni na 4 boda u lovu na naslov prvaka Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se navodi kako je Zinedine Zidane preuzeo momčad po drugi put, u trenutku kad je momčad bila uzdrmana a neki igrači u njoj otpisani i stavljeni na transfer listu.

'Zidane se kladio na onaj magični vezni red Kroos-Modrić-Isco'

"O golmanu Courtoisu toliko se raspravljalo prošle godine, Carvajal je bio okarakteriziran kao igrač samo za penale, Varane je bio pola od onog igrača sa SP-a u Rusiji, a kapetan Ramos i Marcelo su uskrsnuli, isto kao i navedeni ranije. Kroos je također pod Zidaneom zaigrao bolje, dok je Modrić postao onaj dobri stari Luka. Casemiro nikad nije otišao, Vinícius je bio odlučan, Benzema odlučniji nego ikad. Tvrda jezgra od prošle godine, koju su kritizirali svi, s vrlo malo pomoći od novih igrača, ustali su iz pepela i vratili se na put pobjednika. Bez zaboravljanja, naravno, Zidanea koji je ponovno napravio dobar posao. Iscu nije bilo lako protiv Getafea. Bez obzira koliko se trudio, nogometaš iz Malage bio je uvijek okružen barem dvojicom. Zidane se kladio na onaj magični vezni red Kroos-Modrić-Isco, ali Getafe je vodio bitku za svaku loptu", stoji u tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Spanish La Liga soccer match Real Madrid vs Getafe at Alfredo Di Estefano Stadium, Madrid, July 02, 2020

Luka Modric and Cucurella

La Liga / Cordon Press Cordon Press,Image: 538854748, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Prema SofaScoreu, Luka je za igru protiv Getafea dobio ocjenu 7.0.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo