DETALJ VELIKOG FINALA KOJI JE OSTAO NEZABILJEŽEN: / Modrić bezobraznim potezom u stilu legendarnog Iversona posramio Milnera

Image
Foto: Screenshot

Luka Modrić podsjetio na jedan od najvećih NBA trenutaka

29.5.2018.
9:22
Screenshot
VOYO logo

Iako je od finala Lige prvaka između Reala i Liverpoola prošlo sad već tri dana, još uvijek se sažimaju dojmovi svega što se tu spektakularnu noć događalo na Olimpijskom stadionu u Kijevu. Od ozljeda Salaha i Carvajala, grubih pogreški vratara RedsaKariusa, pa do genijalnosti Balea i nesmotrene izjave Ronalda neposredno nakon utakmice.

VIDEO KOJI OBJAŠNJAVA SVU GENIJALNOST LUKE MODRIĆA: Možda vas ovo uvjeri da nema boljeg veznjaka od hrvatskog kapetana

Što se tiče kapetana Hrvatske Luke Modrića, on je odigrao još jednu sjajnu predstavu, zgrabio svoj ukupno četvrti naslov prvaka Europe i potvrdio da je najuspješniji hrvatski nogometaš svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njegovoj genijalnosti čuli su svi, igra Luke Modrića protiv Redsa opjevana je novinarskim atributima i hvalospjevima navijača, koji se sve više slažu, barem prema pisanjima na društvenim mrežama, da je Luka najbolji veznjak svijeta...

No, jedan detalj utakmice ostao je nezabilježen. Naime, prilikom jednog napada Liverpoola, na nekih 17 metara od gola Kraljeva, James Milner je pokušao dodati, ali mu je Luka lagano uzeo loptu. Milner je pao na travnjak, a Modrić ga je hladno, poput Allena Iversona, prekoračio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to već obično biva u današnjem svijetu društvenih mreža, modernih tehnologija i brzog protika informacija, zanimljiva situacija nije mogla proći nezapaženo, pa je završila na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je poprilično lagano uzeo loptu Milneru, a onda ga prekoračio u stilu Iverona. On je totalni kralj", komentar je jednog nogometnog pratitelja uz priloženi detalj.

Godine 2001. u velikom finalu NBA lige igrali su Los Angeles Lakers i Philadephija 76-ers. Osim što je finalna serija ostala zapamćena po dominaciji momčadi iz Kalifornije u obliku pobjede od 4-1, trenutak kad je Allen Iverson prekoračio Tyronna Luea nakon što ga je provozao na "vrtuljku", jedan je od najvećih u NBA povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo