MODRI VODE MRTVU TRKU ZA DVA MJESTA U LIGI PRVAKA: / Evo što Hrvatsku trenutačno dijeli od tog uspjeha

Image

Nastave li Modri nizati pobjede u Europi moglo bi se dogoditi nešto veliko

1.12.2018.
9:34
VOYO logo

Sjajni rezultati Dinama ove sezone donijeli su hrvatskom prvaku pomak na klupskoj ljestvici UEFA-e, ali donijeli su i ono puno važnije, pomak koeficijenta hrvatske lige i ponovno probudili nadu u to da bi HNL mogao dati dva kluba u Ligu prvaka.

Hrvatska je trenutačno na 26.125 bodova, što je svrstava na 16. poziciju na UEFA-inoj ljestvici. Švicarska je 15. s 26.300 bodova i posljednja je koja u kvalifikacijama za Ligu prvaka u sezoni 2020/21. ima dva predstavnika. Jasno je kako se radi o vrlo maloj i dostižnoj razlici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dostižna razlika

Ako Modri barem remiziraju s Anderlechtom u Maksimiru, Hrvatska će dobiti još 0.250 bodova i preskočit će Švicarsku,pod uvjetom da njeni predstavnici u Europi ne uzmu ni bod u posljednjem kolu natjecanja po skupinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zürich gostuje kod Ludogoreca u Europskoj ligi, a kako su već osigurali plasman u šesnaestinu finala Eurolige moguće je da u tu utakmicu neće ući potpuno ozbiljno, dok se Young Boysi od Europe opraštaju u Bernu protiv Juventusa u Ligi prvaka. Juventusu bodovi trebaju da zadrži prvo mjesto u skupini i sigurno će ići na pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo