Modra bizarnost: Evo kako si je dinamovac uništio priliku za transfer

Uoči Božića dogodila se jedna bizarnost u Maksimirskoj 128.

24.12.2014.
15:57
VOYO logo

Naime, Sportske novosti pišu kako je Marko Pjaca doslovno u kratko vrijeme, od zaboravljenog igrača, postao jedan od najbitnijih u momčadi trenera Zorana Mamića. Pjaca je jedno vrijeme bio u nezavidnoj situaciji. Često je bio na tribinama. Inozemni klubovi su se, tada, zainteresirali za njega. Jer, cijena m je bila pala, a igralo se i na kartu nezadovoljstva. Uz to, Dinamo je već tada bio ispao iz Europe, što je još jedan vjetar u leđa za slanje dobre ponude. I onda je krenulo.

Pjaca je u Puli protiv Istre odigrao sjajno, zabio, asistirao. Nakon toga je opet bio dobar protiv Rijeke, a sjajne nastupe je potvrdio protiv Celtica u posljednjem kolu Europa liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/AfRZCdhfkTw

U Maksimiru su bili skauti nekih zvučnih klubova, i htjeli su nešto napraviti glede Pjace. Vjerojatno, nakon sraza s Celticom, pokušati dogovoriti posao sa Zdravkom Mamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, Pjaca je imao drugačije planove. Zabio je Celticu hat - trick, i sebi povisio cijenu. Skauti su, prema svjedocima, navodno sa stadiona otišli razočarani, bez da su pokušali realizirati posao. Znali su da, sa ponudom sa kojom su došli, ga sad ne mogu dobiti. Bad luck, rekli bi smo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo