Modrić u problemima: 'To se ne može sakriti!'

Legendarni dinamovac Marko Mlinarić oduševljen je Sammirovim nastupom u Makedoniji.

15.10.2012.
8:37
VOYO logo

"Nikad nije bilo sporno da se radi o sjajnom igraču, koji tehnički nimalo ne zaostaje za ostalim našim igračima. Mislim da će se sigurno brzo uklopiti u reprezentaciju i igrački i ljudski", istaknuo je Mlinarić nahvalivši Sammira te dodao:

"Odlično su on i Badelj držali loptu kad je trebalo čuvati rezultat, njih su dvojica donijela mir u našu igru. Ma, kažem, ne trebam previše pričati o Sammiru, on je dio te momčadi i ne treba ga izdvajati iz te priče."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlinka smatra da je Modrić, otkako je prešao u Real, pao u formi, no smatra da će Štimac, kad se Luka vrati, i uz Sammira, od kojeg očekuje puno, imati sjajnu momčad na raspolaganju.

"Onima koji razumiju nogomet ne može se sakriti činjenica da je Luka Modrić izgubio samopouzdanje, vidi se to po njegovim potezima. Dakle, za mene tu nema nikakve dvojbe, Luka će biti pravi, a ako i Sammir bude pravi, kakav neupitno može biti, kad se svi uklope, pred Hrvatskom će se svi tresti. To je ono što želim reći o Sammiru, svi znamo da može, sad je sve samo na njemu" zaključio je Mlinka za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo