DISAO MU ZA VRAT

MLADIĆ KOJI JE POSTAO HIT U ŠPANJOLSKOJ: Učinio je Messija nevidljivim, a onda odbio njegov dres. Evo i zašto

Mladi desni bočni nogometaš Girone Pablo Maffeo postao je hit dana u Španjolskoj zbog načina na koji je zaustavio najboljeg Barceloninog nogometaša Lionela Messija.

Maffeo je u dvoboju šestog kola španjolskog prvenstva sjajno čuvao Messija, ni u jednom ga trenutku nije ispuštao iz vida i učinio ga je posve nemoćnim. Na svoju žalost, poraz Girone ipak nije uspio zaustaviti (0-3).

[VIDEO] MESSI POLUDIO NA RAKITIĆA: Otkriveno što je Argentinac poručio Vatrenom poslije jedne akcije Barce

NEZAUSTAVLJIVA BARCA MELJE SVE PRED SOBOM: Dva nevjerojatna autogola i čudesni Suarez presudili Gironi

‘Cijelu si utakmicu bio uz mene?’

Sjajna igra 20-godišnjeg mladića posuđenog iz Manchester Cityja zaintrigirala je i samog Messija koji se nakon utakmice obratio Maffeu.

“Došao je do mene i pitao me ‘cijelu sam te utakmicu imao uz sebe, zar ne?’ Pitao me još nekoliko stvari, jesam li na posudbi iz Cityja i koliko imam godina. Bilo je lijepo”, otkrio je Maffeo.

“Morao sam ga markirati, biti stalno blizu njega i ne gledati loptu. To nije lako, ne samo iz nogometne perspektive, već i psihološki. Drago mi je što mi je trener ukazao povjerenje”, dodao je mladi nogometaš.

‘Prijatelji su na prvom mjestu’

Ono što je mnoge iznenadilo je podatak da je Maffeo odbio razmijeniti dresove s Messijem.

“Prijatelj je tražio da mu donesem dres od Ter Stegena, tako da sam njega tražio. Messi je najbolji na svijetu, ali prijatelji su na prvom mjestu”,

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr