MLADI VATRENI POBIJEDILI DANSKU: / Dobar dojam pokvarila ozljeda Ivana Šunjića

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila Dansku

12.6.2019.
20:30
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija u srijedu je navečer pobijedila u Puli Dansku s 1-0, u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči odlaska na Europsko prvenstvo za mlade koje se od 16. do 30. lipnja održava u Italiji i San Marinu. Pobjednički gol postigao je veznjak Bordeauxa Toma Bašić u 92. minuti, i tako se promaknuo u pravu moguću Gračanovu uzdanicu na turniru, jokera s klupe.

Image
Image

12.06.2019. , Pula - Stadion Aldo Drosina. Prijateljska medjunarodna nogometna utakmica U-21, Hrvatska-Danska. Nikola Moro Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

NAJVAŽNIJI GRAČANOV ČOVJEK OPORAVIO SE NA VRIJEME I PORUČIO: ‘Hrvatska je pritajeni favorit’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAJVAŽNIJI GRAČANOV ČOVJEK OPORAVIO SE NA VRIJEME I PORUČIO: /

'Hrvatska je pritajeni favorit'

Mogli su naši mladi nogometaši sve i ranije riješiti, ali dobre prilike propustio je brzonogi Marin Jakoliš, i tako propustio priliku promaknuti se u junaka dvoboja. Od danskih prilika treba izdvojiti volej Billinga koji je zatresao prečku nakon kornera, ali ukupni dojam ipak je pozitivan i nema razloga za kritike. Mladi Vatreni dominirali su tijekom cijelog susreta, a dobar dojam pokvarila je ozljeda igrača Dinama Ivana Šunjića, koji je u prvom dijelu ozlijedio gležanj. Na njega je grubo startao igrač danske reprezentacije.

"Vjerujem da će sve biti uredu sa Šunjićem. Osjetio je bol u zglobu koji ga već duže muči. S obzirom koliko je karakteran Šunja mislim da će ubrzo biti na raspolaganju" rekao je smireno izbornik Nenad Gračan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečki su zadovoljni, nije bilo problema s ozljedama na treninzima. Ostalo je još nekoliko taktičkih treninga i detalja", pojasnio je Gračan, prenosi 24sata.

Hrvatske nogometaše na Euru igraju s Francuskom, Engleskom i Rumunjskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo