MLADI DINAMOVCI REMIZIRALI S ASTANOM U KAZAHSTANU: / Juniori napravili dodatan korak prema playoffu

Image
Foto: PIXSELL

Mlada momčad Dinama ostvarila je povoljan rezultat na teškom gostovanju u Kazahstanu

7.11.2018.
9:30
PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu 2. kola juniorske Lige prvaka nogometaši Dinama su na gostovanju u Kazahstanu odigrali 1-1 s Astanom. Povela je Astana pogotkom Vladisdlava Prokopenka u 45. minuti, a izjednačio je Leon Šipoš, koji je u igru ušao u 65. minuti, tri minute prije kraja susreta.

'Modri' su od 34. minute igrali s igračem manje nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Petar Mikulić. Uzvratni susret je 27. studenog u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da prva momčad Dinama ove sezone nije izborila nastup u Ligi prvaka, mlada momčad 'modrih' nastupa u "Domestic Champions path" dijelu natjecanja. U tom dijelu sudjeluju juniorski prvaci 32 najbolje rangirana nacionalna saveza UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za playoff

Dinamova momčad koju vodi trener Igor Jovićević, je u prvom kolu bila bolja od rumunjskog juniorskog prvaka Viitorul Constante, dok je ždrijeb drugog kola donio ogled protiv Astane.

U slučaju pobjede Dinamo će izboriti plasman u 'play-off' rundu u kojoj ga očekuje jedan od osam drugoplasiranih momčadi iz dijela natjecanja gdje igraju klubovi iz grupne faze Lige prvaka (UEFA Champions League path).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednici će se plasirati u osminu finala u kojem će igrati protiv prvoplasiranih momčadi iz grupne faze ‘UEFA Champions League path’. Nakon toga slijedi četvrtfinale, dok će se završnica (polufinale i finale) igrati u jednom tjednu u travnju 2019.

Prošle sezone juniorsku Ligu prvaka osvojila je Barcelona pobjedom protiv Chelsea (3-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo