NEZGODNO

MISTERIOZNA OZLJEDA JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA JUVENTUSA: Već je na rubu očaja, trpi bol, a liječnici imaju veliki problem

Prošlosezonski MVP Serie A, ove sezone odigrao je samo 859 minuta, zabio je tek tri gola i dva puta je asistirao

Juventus ove sezone proživljava prvu veliku krizu u posljednjih desetak godina. Gotovo sigurno neće biti prvaci jer Inter i Milan igraju znatno bolje, a veliki problem im predstavlja i činjenica da gotovo cijelu sezonu ne mogu računati na jednog od najvažnijih igrača, Paula Dybalu.

Prošlosezonski MVP Serie A, ove sezone odigrao je samo 859 minuta, zabio je tek tri gola i dva puta je asistirao. Argentinac poljskih korijena ima problema s lijevim koljenom i već dva mjeseca ne može sanirati ozljedu. Problem imaju i liječnici jer, vjerovali ili ne, ne mogu detektirati u čemu je točno stvar, dakle, ozljeda je zapravo veliki misterij.

Profimedia

Dybalu su slali i kod najpoznatijeg eksperta za ovakve tipove ozljeda, ali niti on nije mogao uočiti problem. Dybala osjeća bol svaki put kada optereti koljeno, a sve je počelo 10. siječnja na utakmici sa Sassuolom. Mislilo se da je u pitanju lakša ozljeda medijalnog kolateralnog ligamenta, ali pokazalo se da je stvar dosta kompliciranija.

Prema napisima talijanskih medija Dybala je na rubu očaja. Sezona se zahuktava i bliži se kraju, Juventus igra i Ligu prvaka, a on za sada nije niti blizu povratka i pitanje je kada će zaigrati.

Povratak na Net.hr