hnl

'Mislili smo da je Hajduk veliki klub, ali smo naletjeli na minu'

Trakavica oko odlaska brace Elvira i Trojana Malokua iz Hajduka jos uvijek traje. Naime, otac spomenutih nogometasa je demantirao da je ikakav dogovor sa splitskim Bijelima postignut: ‘Nikakvoga dogovora nema, nismo ni razgovarali niti smo sto dogovorili. Mislili smo da je Hajduk veliki klub, ali smo naletjeli na minu’, objasnjava Mehdi Maloku.

Nakon sto je u javnost procurila prica oko odlaska brace Maloku iz Hajduka, javio se i njihov otac Mehdi, i iznio svoju istinu o trakavici koja “trese” Poljud.

“Ako nekamo odemo, to moze biti samo van, drugdje u Hrvatskoj nas ne zanima”, objasnjava Mehdi Maloku za Sportske, te dodaje:

“Nikakvoga dogovora nema, nismo ni razgovarali niti smo sto dogovorili. Hvala im sto misle. Ne trazimo ni povecanje ni produzenje ugovora. U Hajduk smo dosli jer smo mislili da je veliki klub, napustili smo svoj grad. Mislili smo da ce djeca ovdje imati perspektivu, medutim naletjeli smo na minu. Elvir je mlad za prvu momcad, ne trazimo da igra. Mene cudi sto ga ne pustaju da igra za drugu momcad. Vracaju ga iz druge u prvu i obrnuto kao da je igracka. Nemam nista protiv trenera Tudora, u potpunosti ga razumijem. Ima dosta igraca koje treba isprobati.

Je li odluka odlaska iz Hajduka konacna?

“Definitivno. Mozda i odemo. I predsjednik Brbic je rekao da mozemo otici ako dode prava ponuda. Imamo ugovor do 2016. godine i stojimo iza svojih potpisa. Najgore je sto se djeca gube. Ako nekamo odemo, to moze biti samo van, drugdje u Hrvatskoj nas ne zanima”, objasnjava nam Mehdi.

Povratak na Net.hr