Englezi najavili senzaciju u Unitedu zbog koje će Real 'plakati'

U engleskim medijima se nastavlja priča o Wayneu Rooneyju, nogometašu Manchester Uniteda, oko kojeg se zakuhalo nakon izjava njegovog trenera Davida Moyesa.

18.7.2013.
11:51
VOYO logo

Podsjetimo kako je Moyes indirektno dao do znanja engleskom reprezentativcu da nije u prvom napadačkom planu, nakon čega je Rooney iskazao ljutnju i zbunjenost.

Priča se dodatno zakomplicirala ekspresnom ponudom Chelseaja. Jedni su izvori govorili da Chelsea za Rooneyja nudi Juana Matu ili Davida Luiza plus miliijunsku svotu, a drugi su pisali o isključivo novčanoj ponudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ta je ponuda navodno od strane Uniteda odbijena, a Mirror u četvrtak piše kako se engleski prvak sprema za utrku s madridskim Realom za velškog nogometaša Garetha Balea, inače člana Tottenhama.

Manchester United će po pisanju Mirrora ponuditi londonskom klubu 60 milijuna eura za 24-godišnjeg Balea, a isti izvor kaže kako je to "novac od skorašnje Rooneyjeve prodaje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, dosad se činilo kako je Bale na sigurnom putu, jednog dana, prema Madridu i Realu. Primjerice, eminentni španjolski AS je tvrdio kako je madridski klub siguran u napadačev transfer u tolikoj mjeri da je ne samo rezervirao, već i pustio u proizvodnju dres s brojem 11 na kojem je Baleovo ime.

Uz to, AS je pisao i da bi ukupna vrijednost transfera, pri čemu se misli na odštetu londonskom Premierligašu te na igračev višegodišnji ugovor, madridski klub mogla koštati između 100 i 150 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da je prošle sezone Bale postigao 21 pogodak, uz pet asistencija, tijekom 33 prvenstvena nastupa za klub s White Hart Lanea.

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho potvrdio je da mu je napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney jedina meta u aktualnom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je situacija jasna, više nema tajni. Naša službena ponuda je isključivo novčana i ne uključuje nijednog igrača. Želimo Rooneyja, poslali smo ponudu i to je sve što mogu reći. Sada je na potezu Manchester United", naglasio je portugalski stručnjak, a na pitanje je li Chelsea poslao ponudu za još kojeg igrača, Mourinho je bio jasan:

"Ne i nemamo namjeru. Ili Rooney ili ništa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo