MILJENIK TORCIDE PODGRIJAO NADU: / 'U Splitu ću sigurno biti...'

Image
27.12.2016.
16:52
VOYO logo

Gdje je točno zapelo u pregovorima Ibričića i Hajduka zna se točno, a znalo se i u ljeto. Tadašnji trener splitskog kluba Marijan Pušnik želio je Ibričića podvrgnuti nekim testovima koje je bivši reprezentativni veznjak Bosne i Hercegovine shvatio kao podcjenjivanje i do nove veze kluba i Ibričića nije došlo.

Image
NIŠTA OD VELIKOG POVRATKA NA POLJUD: /

Miljenik Torcide prelazi u Koper!

Image
NIŠTA OD VELIKOG POVRATKA NA POLJUD: /

Miljenik Torcide prelazi u Koper!

Ibričić, najbolji igrač hrvatskog prvenstva iz sezone 2009/10 i dobitnik priznanja Hajdučko srce za borbenost i požrtvovnost u istoj sezoni, priznaje u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju da uživa u aktualnim danima karijere u klubu čiji je trener Igor Pamić, a u kojem su nekolicina Hrvata među kojima i nekadašnji Vatreni Danijel Pranjić, no ne krije za kog mu srce tuče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Split njegova je velika želja, a hoće li se to dogoditi i na igračkom planu nije mogao obećati. Kazao je, prisjetivši se ljeta:

"Već sam se odlučio vratiti. Istina je ono što je pisalo: Pušnik je zahtijevao neke testove, na što nisam pristao. Sada klub i ja idemo svatko svojim putem. Naravno da ću biti njegov navijač i želim mu sve najbolje. U Sloveniji uživam. U lijepoj zemlji mogu privesti karijeru kraju. Tamo nogomet nije kao nas, jer nema pritiska. Sad slažemo momčad. Sigurno ćemo se boriti za četvrto mjesto koje vodi u Europu. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Tu je Pamić i on će napraviti najbolje moguće. U Splitu ću sigurno biti, sad ćemo vidjeti hoću li igrački, ali u svakom slučaju ovdje ću živjeti i Poljud će biti moj drugi dom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo