MILAN SE NE ZAUSTAVLJA: / Posrnuli talijanski div doveo najboljeg izvođača slobodnih udaraca na svijetu

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Nogometaši Milana dobili su još jedno veliko pojačanje u ljetnom prijelaznom roku. Iz Bayer Leverkusena stiže 23-godišnji ofenzivni veznjak Hakan Çalhanoglu.

2.7.2017.
14:58
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Nakon što je prije nekoliko tjedana kineski konzorcij i službeno preuzeo vlasništvo nad Milanom krenulo je jačanje posrnulog talijanskog diva. Stigli su Mateo Musacchio iz Villarreala, Franck Kessie iz Atalante, Ricardo Rodriguez iz Wolfsburga, Fabio Borini iz Sunderlanda i Andre Silva iz Porta, a tijekom ponedjeljka bi ugovor trebao potpisati i Çalhanoglu.

Četveromjesečna suspenzija

Turčin je karijeru počeo u Karlsruheu, potom je jednu sezonu proveo u HSV-u, a posljednje tri godine je bio o član Bayer Leverkusena u kojem je izrastao možda i u najboljeg izvođača slobodnih udaraca na svijetu. U veljači ove godine suspendiran je na četiri mjeseca jer je kao maloljetnik 2011. potpisao ugovor s Trabzansporom, ali ga je prekršio i otišao u Karlsruhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Çalhanoglu je u nedjelju stigao u Milano i krenuo s liječničkim pregledima, a u ponedjeljak bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor na temelju kojeg će zarađivati 2,5 milijuna eura po sezoni. Bayeru će pripasti 20 milijuna eura odštete te četiri milijuna eura bonusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo