banner

MLADI VATRENI

MILAN NIJE ODUSTAO OD DOVOĐENJA JOŠ JEDNOG HRVATA: Talijani otkrili kako ga Rossoneri pomno prate i jako su zainteresirani

Igra primarno na poziciji centralnog veznog, a prema podacima Transfermarkta, cijena mu je trenutno milijun i pol eura. Vrhunske utakmice odigrao je Sučić u hrvatskoj U17 reprezentaciji pod izbornikom Petrom Krpanom, gdje je u osam nastupa zabio tri pogotka

Još jedan Hrvat mogao bi završiti u redovima Milana. Kako danas javlja poznati talijanski medij Tuttosport, Milan na svom radaru već duže vrijeme ima 18-godišnjeg veznjaka Luku Sučića.

Pisalo se o tome već i prije, no vijest sad stiže iz još jednog izvora, tako da je ta priča sad vrlo, vrlo ozbiljna.

Sučić je jedan od najtalentiranijih nogometaša svoje generacije, nastupa trenutno za Salzburg, a član je i hrvatske U19 reprezentacije za koju je upisao tri nastupa.

Rođen u Austriji, igra za Hrvatsku

Inače, Luka Sučić rođen je u austrijskom gradu Linzu, no odlučio je da će igrati za hrvatsku reprezentaciju. Nikad nije igrao za hrvatski klub, već je sve svoje klupske nogometne korake napravio u Austriji.

Igra primarno na poziciji centralnog veznog, a prema podacima Transfermarkta, cijena mu je trenutno milijun i pol eura. Vrhunske utakmice odigrao je Sučić u hrvatskoj U17 reprezentaciji pod izbornikom Petrom Krpanom, gdje je u osam nastupa zabio tri pogotka.

U Salzburgu uglavnom nastupa za drugu momčad, no dobio je ove sezone priliku i u dvije utakmice u prvom momčadi. Konkretan novac za transfer u Milan još se uvijek ne spominje.

Povratak na Net.hr