VIDEO: / Ovo se nikad nije dogodilo u Ligi prvaka!

Milan i Barcelona su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Guiseppe Meazzi odigrali bez pobjednika (0:0).

28.3.2012.
18:47
VOYO logo

Milan. Stadion: Guiseppe Meazza. Sudac: Jonas Eriksson (Šve)

Milan: Abbiati, Mexes, Nesta, Bonera, Antonini, Seedorf, Nocerino, Ambrosini, Boateng, Ibrahimović, Robinho

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona: Valdes, Alves, Pique, Puyol, Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita, Busquets, Alexis, Messi Prvo poluvrijeme ponudilo je dosta živosti s obje strane i premda je Barcelona očekivano više držala loptu u svojim nogama obrana Milana dočekivala je napade gostiju u vrlo gustom rasporedu na rubu svog šesnaesterca.

Prvu prijetnju odaslali su Talijani već u 3. minuti kada je obrana Barcelone neoprezno dopustila da im Milan uzme loptu na desnom boku, a potom je prvo Boateng loše zahvatio loptu na rubu šesnaesterca, da bi potom Ibrahimović pronašao neometanog Robinha koji na desetak metara od gola vrlo loše zahvaća loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barça je odgovorila tri minute kasnije kada je Messi srušen, a iz slobodnog udarca Argentinac na drugoj stativi pronalazi samog Keitu, no Malijac je ipak bio u zaleđu. U 15. minuti je Barcelona iz prekida prevarila obranu Milana kada je Xavi umjeto udarca odigrao dodavanje prema Busquetsu koji je izbacio samog Alexisa Sancheza, no njemu lopta bježi, a potom se baca preko ruke Abbiatija. Švedski sudac Jonas Eriksson dobro je procijenio da se nije radilo o jedanaestercu, no ostaje upitno zašto Čileancu nije pokazao žuti karton.

Pet minuta kasnije sjajnu je priliku za prednost Milana propustio realizirati Zlatan Ibrahimović. Šveđanin je na odličnu dubinski loptu Seedorfa pravovremeno utrčao kroz sredinu obrane i kada su svi očekivali hladnokrvnu egzekuciju njegov slab udarac lijevom nogom zaustavio je Victor Valdes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eDzjrkxN60q8ukfw
szólj hozzá: Messi cancelled goal v Milan

Još je u prvih 45 minuta Barcelona odigrala lijepu akciju s glavnim akterima Xavijem i Sanchezom. Potonji je atraktivno petom unutar kaznenog prostora vrlo lijepo ostavio loptu natrčalom kapetanu, no njegov je udarac na putu prema mreži blokirao Nesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XBQMbd2jAZchm5TZ
szólj hozzá: BAR

Drugi je dio donio više žustrine na sredini terena s malo pravih prilika za pogotke, a vrijedi izdvojiti Messijev pokušaj iz 77. minute kojeg je klizećim startom u korner izbacio kapetan Milana Ambrosini, dok je najbolju priliku u drugom dijelu propustio mladi napadač katalonske momčadi Tello koji nakon jedne gužve u 88. minuti sa samo dva metra nije našao put lopti u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Bayerna su vjerojatno ove srijede napravili i više od polovice posla na putu prema polufinalu Lige prvaka. S 2:0 su pobijedili francuski Marseille u gostima, na Velodrome stadionu. S obzirom na viđeno zbilja su male šanse za čudo u uzvratu, jer Bayern je dosta bolja i kvalitetnija momčad.

Istina, da su umjesto vratnice na samom startu domaći igrači pogodili mrežu možda bi drugačije završilo, no na kraju je ipak materijalizirana bolja igra gostiju. Kvartet Ribery-Robben-Müller-Gomez je odlično vezivao marsejsku obranu u čvor više puta tijekom utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=RM5KenUZDpLRfgaY
szólj hozzá: Marseille vs Bayern 0:1 Gomez

Primjerice, u 44. minuti je Robben lijepo uposlio Marija Gomeza za polukontru, a bavarski napadač je uz laganu pomoć domaćeg vratara Andradea pogodio za 1:0. Bio je to Gomezov jedanaesti ovosezonski pogodak u Ligi prvaka, te sada ima samo jedan manje od Lea Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Dx2g2pOUaHCn3mPo
szólj hozzá: Marseille vs Bayern 0:2 Robben

U drugom poluvremenu je Marseille prividno dominirao, ali nije konkretizirao takvu igru i vratar Bayerna Neuer nije imao gadnih muka na svojim vratima. Zapravo, čekao se samo bljesak Bayerna na drugoj strani. I dogodio se u 69. minuti. Nakon duplog pasa Robbena i Müllera, nizozemski je nogometaš plasirao loptu u daljnji kut, iskosa s nekoliko metara. Recimo da je hrvatski nogometaš Danijel Pranjić ušao u igru u 78. minuti umjesto Riberyja, dok je Ivica Olić cijeli meč odgledao s klupe za pričuve kod Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj utakmice. Milan i Barcelona su u prvoj utakmici četvrfinala Lige prvaka odigrali bez golova, 0:0. U drugoj utakmici večeri Bayern je slavio kod Marseillea 2:0.

90' +2 - Xavi pucao pokraj gola. Vjerojatno posljednju priliku na utakmici imao je Xavi, ali otišlo je to pokraj gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

88' - Velika prilika za Barcelonu. Messi je odlično prošao i s nekih 7-8 metara iskosa gađao je suprotni kut gola Abbiatija, ali Talijan je odbio loptu. Tello je dotrčao prvi do lopte, ali je Antonini stigao na vrijeme otkloniti opasnost.

81' - Abbiati reagirao na vrijeme. Tello je izabacio Antoninija, ali je uspio vratar Milana biti brz i ispred njega pokupiti loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

78' - Puyol pucao glavom pored vratnice. Nakon ubacivanja iz kuta, Puyol je ostao nečuvan, ali udarac otišao tik kraj gola.

77' - Pedro je u igri umjesto Alexisa Sancheza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' - Posljednja promjena u Milanu. Iz igre je izašao Nesta, a ušao je Nesbah.

73' - Tello je pucao pokraj vratiju. Došla je lopta do napadača Barce na lijevoj strani, ali njegov udarac otišao uz vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70' - Žuti za Ambrosinija. Srušio je Xavija na sredini terena.

69' - Bayern vodi 2:0 protiv Marseillea. Nakon odličnog duplog pasa sa Müllerom, Robben je izašao sam pred vratara Francuza i pogodio za veliki korak Bavaraca prema polufinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

67' - Emanuelson je ušao umjesto Boatengu. Već u prvom napadu Nizozemac je izašao sam pred Valdesa, ali mu je pobjegla lopta i propala je nova velika prilika Milana.

65' - Tello je u igri umjesto Inieste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

61' - Prvi žuti karton za igrače Barcelone. Ambrosini je oduzeo loptu Barci na sredini igrališta, a Keita ga je srušio kako bi spriječio potencijalnu kontru.

58' - Nesta srušio Messija i zbog toga je požutio. Barcelona je dobila slobodan udarac na 25 metara od gola Milana, ali je Messijev udarac otišao iznad gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

56' - Nocerino upropastio kontru Milana. Pokrenuo je Boateng kontru talijanskog prvaka i proigrao Nocerina desno, ali on je pokušao odmah proigrati Ibrahimovića, pa je obrana Barce otklonila opasnost.

51' - Prva izmjena u Milanu. Iz igre je izašao Robinho, a umjesto njega na terenu je El Shaarawy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

47' - Pokušaj Inieste s 20 metara. Izborio je Španjolac za udarac s 20 metara, ali sjevnulo je to pokraj vratnice.

46' - Počeo je nastavak utakmice. Milan je krenuo s centra.

Kraj prvog dijela. Nakon prvih 45 minuta Milan i Barcelona igraju bez pogodaka 0:0.

44' - U drugoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka koja se igra večeras Bayern je poveo kod Marseillea 1:0. Strijelac je bio Gomez.

40' - Iniesta pucao pokraj gola. Barcelona je stisnula Milan na njihovu polovicu. Nakon ubacivanja s desne strane, na lijevoj je nečuvan ostao Iniesta. Španjolac je oprobao udarac, ali otišlo je to pokraj vratnice Milanova gola.

34' - Pokušaj Messija brani Abbiati. Alves je nabacio s desne strane za Messija. Argentinac je pucao, ali je udarac na putu do gola blokirao Nesta, te je to bio lagani zadatak za Abbiatija.

32' - Udarac Xavi blokiran. Još se jednom u prilici našao veznjak Katalonaca, ali ovog puta njegov je udarac zaustavila obrana Talijana.

26' - Abbiati odlično obranio udarac Xavija. Odlično je španjolski reprezentativac duplim pasom sa suigračem izbacio obranu Milana, ali udarac je odlično njegov udarac s 10-ak metara obranio vratar talijanskog prvaka.

23'- Seedorf prvi sa žutim kartonom. Zbog rušenja Xavija Nizozemac je požutio.

20' - Veliki promašaj Ibrahimovića. Zlatan je sam izašao pred Valdesa, ali je loše zahvatio loptu lijevom nogom i vratar Barce lagano je to obranio.

17' - Poništen gol Barcelone. Nakon ubacivanja Alvesa s desne strane, Messi je pospremio loptu u mrežu, ali je bio u nedozvoljenoj poziciji.

15' - Novi slobodan udarac za Barcelonu na 30-ak metara od gola. Kratku kombinaciju izveli su nogometaši Barcelone i u tri poteza izbacili obranu Milana. Lopta je došla pred Alexisa Sancheza koji je bio sam pred Abbiatijem. Omeo ga je Nocerino s leđa, ali sudac nije pokazao na bijelu točku.

9' - Novi vatromet pred vratima Milana. Messi je pucao iskosa s lijeve strane, Abbiati je dosta nespretno reagirao, ali se Alves nije snašao na odbijenu loptu, te je obrana talijanskog prvaka otklonila opasnost.

6' - Nesta je srušio Messija na 20-ak metara od gola Milana, te je Barcelona dobila slobodan udarac. Kod izvođenja slobodnjaka Argentinac se poskliznuo te je to izveo vrlo traljavo, više kao nabacivanje, nakon čega je Keita ulovljen u zaleđu.

3' - Milan imao veliku priliku za vodstvo. Boateng je ostao sam na 16 metara, ali je dugo oklijevao i uspjela je obrana Barce blokirati njegov udarac. Lopta se nekako odbila do Robinha, ali njegov udarac iz poluvoleja otišao je daleko od vratiju.

1' - Počela je utakmica u Milanu. Prvi su s centra krenuli nogometaši Barcelone.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo