MILAN ĆE IPAK IGRATI U EUROPI: / CAS poništio UEFA-inu odluku, odlična vijest za sve navijače tog kluba

Image
Foto: AFP

Milanovi igrači su i Kalinić, Strinić i Halilović

20.7.2018.
13:19
AFP
VOYO logo

Međunarodni sportski arbitražni sud u Laussanei (CAS) poništio je UEFA-inu odluku o zabrani nastupa Milanu u europskim natjecanjima..

Krajem lipnja Milan je, odlučila je UEFA, zbog kršenja pravila Financijskog fair-playa kažnjena izbacivanjem na dvije sezone iz europskih nogometnih nadmetanja. U obrazloženju odluke pisao je sljedeći navod:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vijeće je donijelo odluku u slučaju AC Milana da je klub prekršio UEFA-ino pravila licenciranja i financijskoj fair-playa. Klub je isključen iz sudjelovanja u UEFA-inim natjecanjima u sljedeće dvije sezone. Na ovu se odluku klub može žaliti Sportskom arbitražnom sudu.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica Hrvata

Milan se žalio i, javljaju izvori, žalbom problem riješio u svoju korist te će imati pravo nastupa u Europskoj ligi. Inače, slučaj je sada vraćen UEFA-i, čija odluka mora bviti hitra jer su pretkola u Europskoj ligi već započela.

Trener Milana Gennaro Gattuso izrazio je zadovoljstvo odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odluka je pravedna i sada nam ostaje čekati što će odlučiti UEFA. Mi smo plasman u Europu izborili pravedno i ja sam već počeo pripremati momčad za Europsku ligu".

U redovima tog talijanskog kluba sa San Sira trojica su hrvatskih nogometaša, Nikola Kalinić (kojeg se povezuje s odlaskom u Atletico) te Ivan Strinić i Alen Halilović (koji su se klubu priključili nedavno).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo