MIHAJLOVIĆ POKVARIO BROZOVIĆEV POVRATAK: / Bologna slomila Inter na San Siru

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Juventus vodi sa 75 bodova, Lazio ima 68, Inter 64, a Atalanta 60 uz utakmicu manje. Bologna je s tri nova boda skočila sa 12. na deveto mjesto

5.7.2020.
23:50
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 30. kola talijanske Serie A nogometaši Napolija svladali su Romu sa 2:1 i bodovno se s njom izjednačili u borbi za peto mjesto.

Napoli je poveo u 55. minuti pogotkom Callejona. Izjednačio je Mkhitarjan samo pet minuta poslije. Pobjedu domaćoj momčadi donio je Lorenzo Insigne u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Kalinić ostao je na klupi za pričuve gostiju iz Rima.

Atalanta je na gostovanju pobijedila Cagliari sa 1:0 i iskoristila neočekivani domaći poraz Intera od Bologne u borbi za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Luis Muriel u 27. minuti iz kaznenog udarca. Mario Pašalić je za Atalantu igrao do 60. minute, a Boško Šutalo do 83. minute, dok je Marko Rog upisao svih 90 minuta za domaći sastav.

Poraz Intera

Nogometaši Bologne priredili su veliko iznenađenje nakon što su u susretu 30. kola talijanskog prvenstva na San Siru pobijedili Inter sa 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to utakmica u kojoj je Inter imao vodstvo, igrača više, a pri rezultatu 1-0 i kazneni udarac, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu Bologne.

Image
BILIĆEV POKER ZA KORAK BLIŽE PREMIER LIGI: /

Legenda Vatrenih i njegov WBA jednostavno briljiraju

Inter je poveo u 22. minuti golom belgijskog napadača Romela Lukakua koji je postigao svoj 20. pogodak ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U početku akcije Lautaro Martinez je udarcem glavom pogodio vratnicu, a Lukaku je odbijanac pospremio iza leđa Lukasza Skorupskog.

U 57. minuti gosti su ostali s igračem manje, nakon što je zbog prigovora isključen Roberto Soriano, a samo pet minuta kasnije Inter je imao kazneni udarac. Bila je to prilika možda i zaključiti susret. Martinez je pucao, ali je Skorupski sjajno reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bologna je s igračem manje uspjela izjednačila u 74. minuti golom Muse Juwara, a tri minute kasnije i Inter je ostao s igračem manje nakon što je 'pocrvenio' Alessandro Bastoni. Gosti su u 80. minuti došli do potpunog preokreta drugim golom gambijskog napadača. Marcelo Brozović je izašao iz igre u 88. minuti, a bio je to njegov povratnički nastup nakon što je zbog ozljede pauzirao četiri utakmice.

Inter je ovim porazom ugrozio treće mjesto na ljestvici. Atalanta sada ima priliku pobjedom protiv Cagliarija doći Interu na samo bod zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus vodi sa 75 bodova, Lazio ima 68, Inter 64, a Atalanta 60 uz utakmicu manje. Bologna je s tri nova boda skočila sa 12. na deveto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo