Izbornik objavio popis: Srbija stiže bez dva supervažna igrača!

Izbornik srpskih nogometaša Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača koji će konkurirati za utakmicu s Hrvatskom 22. ožujka te Škotskom četiri dana kasnije.

16.3.2013.
14:14
VOYO logo

"Dejan Stanković nije na popisu jer se ozlijedio protiv Bologne, ali nije bio standardan igrač Intera u posljednje vrijeme. Ipak, bit će on uz reprezentaciju, bit će uz igrače. Uz to, imamo neizvjesnu situaciju sa Šćepovićem, a ako on ne bude mogao, pozvat ću nekog drugog umesto njega. Šteta što Lazar Marković ne može pomoći jer bi sigurno opteretio Srnu koji je jedan od njihovih najboljih igrača, a i brzinom bi pravio puno problema Ćorluki i Šimuniću", komentirao je srpski izbornik svoj popis. U momčad se vraća branič HSV-a Slobodan Rajković koji nije bio pozivan od prošlog ljeta. Tada se na treningu fizički sukobio sa suigračem Heung-Min Sonom. Na popisu i ovaj put nema Adema Ljajića, kojeg nije bilo ni na širem zbog njegovog problema s pjevanjem srpske himne. Izbornik Srbije zatražio je od novinara koji budu išli na Maksimir da unaprijed sastave njihovu idealnu momčad koja bi trebala zaigrati protiv Hrvatske te da se potpišu pod sastave kako nakon utakmice ne bi mogli tvrditi da je trebao igrati netko drugi. O Štimčevoj vrsti kazao je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Željko Brkić (Udinese), Vladimir Stojković (Partizan) i Branimir Aleksić (Spartak)

Obrana: Branislav Ivanović (Chelsea), Neven Subotić (Borussia Dortmund), Matija Nastasić (Manchester City), Aleksandar Kolarov (Manchester City), Antonio Rukavina (Valladolid), Milan Biševac (Lyon), Nenad Tomović (Fiorentina), Slobodan Rajković (Hamburg) i Dušan Basta (Udinese)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezna linija: Aleksandar Ignjovski (Werder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olympiacos), Radosav Petrović (Genclerbirligi), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Alen Stevanović (Torino), Dušan Tadić (Twente) i Nenad Krstičić (Sampdoria)

Napad: Filip Đuričić (Heerenveen), Filip Đorđević (Nantes), Nikola Đurđić (Greuthr Fürth) i Marko Šćepović (Partizan).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo