Hrvatska zvijezda klupskog SP-a želi ispisati povijest!

'Želim osvojiti još dva naslova i postati najtrofejniji hrvatski nogometaš u povijesti. Dosad sam skupio 15 naslova, a Dario Šimić ih ima 16.

11.12.2012.
10:56
VOYO logo

Mihael Mikićje sa svojom Sanfrecce Hiroshimom na klupskom SP-u u Japanu 'zapeo' već na drugoj stepenici, odnosno četvrtfinalu u kojem je bolji bio Al-Ahly.

"Rapoloženje u našem kampu je miks razočaranja i ponosa. Bili smo bolji i stvorili smo puno šansi, no zakazali smo u realizaciji. To se pogotovo odnosi na mene, morao sam biti puno precizniji", kritički se osvrnuo na svoj nastup Mikić za službenu stranicu FIFA-e pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš san je bio plasman u polufinale i jako naporno smo radili da tamo i stignemo, no život ide dalje. Sada moramo pobijediti u sljedećoj utakmici kako bismo ostavili dobar dojam japanskog nogometa. Igrat ćemo protiv korejske momčadi Ulsan Hyundai, a zna se kakav je to rivalitet. To utakmicu čini još važnijom, a mi želimo svijetu pokazati da igramo bolji nogomet od njih. Očekujem tešku utakmicu jer su oni vrlo žestoki na terenu. Morat ću biti oprezan i pripaziti da me ne pogode u drugo oko. Za nas peto ili šesto mjesto na klupskom SP-u nisu isto i zato smo ekstremno motivirani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikić je u Japanu već četvrtu godinu i priznao je da ostao iznenađen kvalitetom tamošnjeg nogometa.

"Iskreno, kada sam stigao nisam očekivao takvu razinu nogometa, i sada me iznenađuje iz dana u dan. Svake godine je sve bolji i bolji i zadovoljan sam što sam dio toga. Navijači su posebna priča, podržavaju te i kada je loše i nikada ne rade probleme. Oni su dio sjajne nogometne atmosfere koja je stvorena ovdje", kaže Mika koji je spomenuo hrvatsku reprezentaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću špekulirati o tome zašto nisam igrao i ne bih se vraćao na to. Trenutačno sam najveći navijač nacionalne momčadi", rekao je Mikić koji bi se u budućnosti volio baviti i trenerskim poslom, no tek kada ostvari zacrtanu misiju.

"Želim osvojiti još dva naslova i postati najtrofejniji hrvatski nogometaš u povijesti. Dosad sam skupio 15 naslova, a Dario Šimić ih ima 16. Dakle, nedostaju mi još samo dva", uz smijeh je poručio Mikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo