Hrvatski protivnici otkrili karte: Evo koliko je jak Meksiko

Meksicki izbornik Miguel Herrera objavio je imena igraca koji ce putovati na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

9.5.2014.
22:00
VOYO logo

Herrera nije iznenadio s konacnim popisom, na njemu se nalaze ponajbolji meksicki nogometasi izuzev Carlosa Vele koji je vec duze vrijeme van kombinacija za nastup u dresu reprezentacije. Pokusaj mirenja Vele s izbornikom i celnicima Saveza prosao je neuspjesno i ponajbolji meksicki nogometas nije niti bio medu kandidatima za Brazil.

Na popisu se nalaze i veterani Rafael Marquez kojem ce ovo biti nastup na cetvrtom SP-u te Carlos Salcido koji ce upisati nastup na trecem SP-u u nizu. Od igraca koji su nastupili na Svjetskom prvenstvu u Juznoj Africi tu su jos i Paul Aguilar, Giovani Dos Santos, Andres Guardado, Javier Hernandez, Hector Moreno, Guillermo Ochoa i Francisco Rodriguez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/4c7YnZCIR34

"Zao mi je zbog svih igraca koji se nisu nasli na popisu. Njega sam napravio s glavom, a ne sa srcem", kratko je istaknuo Herrera prilikom objave popisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksiko ce igrati u skupini A s Brazilom, Hrvatskom i Kamerunom, a medu putnicima u Brazil nalaze se:

Vratari: Jesus Corona (Cruz Azul), Guillermo Ochoa (Ajaccio), Alfredo Talavera (Toluca)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branici: Paul Aguilar (America), Andres Guardado (Bayern Leverkusen), Miguel Layun (America), Rafael Marquez (Leon), Hector Moreno (Espanyol), Diego Reyes (Porto), Francisco Rodriguez (America), Carlos Salcido (Tigres)

Veznjaci: Isaac Brizuela (Toluca), Marco Fabian (Cruz Azul), Hector Herrera (Porto), Juan Carlos Medina (America), Luis Montes (Leon), Carlos Pena (Leon), Jose Juan Vazquez (Leon)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadaci: Giovani Dos Santos (Villarreal), Javier Hernandez (Manchester United), Raul Jimenez (America), Oribe Peralta (Santos Laguna), Alan Pulido (Tigres)

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo